Jövő évre csúszik a Deep Space Nine dokumentumfilm megjelenése

2018. december 24. 10:00 - FCs.

Hosszú hallgatás után Ira Steven Behr, a DS9 oszlopos alkotója, és a sorozatról készülő dokumentumfilm gondozója újabb videóban viszi el a balhét a késés miatt, de a támogatók és a rajongók kiengesztelése érdekében újabb HD felbontású részletbe enged betekintést. Az élmény maximális szintre emeléséhez még kell egy kis idő, Ira Steven Behr helyzetjelentését magyar feliratos videón mutatjuk.

Bár a film bemutatója már megtörtént, hiszen a támogatók három zárt vetítésen is láthatták a produkciót, a teljes felújítás ennek ellenére még nem ért véget: Ira Steven Behr az utolsó képkockáig szeretné feljavítani a felbontást, a streamelhető és fizikai adathordozón elérhető hivatalos megjelenésre ezért még várnunk kell.

Idén egyébként az emTV.hu és az Űrszekerek is felkereste a produkció menedzsmentjét, az esetleges magyar vetítéssel kapcsolatos érdeklődésünkre pedig azt a választ kaptuk, hogy a film véglegesítése a jövő év elején realizálódhat, a hazai bemutató ötletét nyitottan fogadták, és a maga idejében készek lennének visszatérni a témára.

A készülő Deep Space Nine dokumentumfilmről, és a felújítási procedúráról ünnepi műsorunkban, a legújabb Impulzus Podcastben is szót ejtünk.

emTV.hu // TrekCore // TrekMovie

donate_680x50.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr4914509556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása