Forgatókönyvírót kapott Tarantino Star Trek mozija

2017. december 22. 12:00 - FCs.

A decemberi hónap legmeglepőbb fordulata, hogy a következő Star Trek mozifilm elkészítésével kapcsolatban Quentin Tarantino kiemelten nagy érdeklődést tanúsít, a projekt tényleges előremozdulásáról pedig a későbbiekben is egyre több hír látott napvilágot. Ezúttal még egy lépéssel közelebb kerülhetünk a kimondottan érdekesnek ígérkező koncepció beteljesüléséhez, a Deadline értesülése szerint ugyanis a Tarantino ötleteit kidolgozó forgatókönyvíró már készen áll a feladatra.

A szkript megalkotásának megtisztelő küldetését Mark L. Smith hordozhatja, aki egyébként A visszatérő (The Revenant) című nagyszabású, Oscar-díjas darab forgatókönyvéért is felelős. Ha figyelembe vesszük, hogy Smith akkori munkája rekordot állított fel a párbeszédek minimális mennyiségével, mindenképpen érdekfeszítő párosítást alkothat a dialógusairól híres Tarantinoval, aki egyébként továbbra is szívesen megrendezné a szóban forgó Star Trek mozit.

Ha az Abrams-Tarantino-Smith összeállítás sikeres együttműködése megvalósul, a soron következő űrkalandra valószínűleg csak Tarantino aktuális projektjének, a Manson-gyilkosságokat bemutató filmjének megjelenése után számíthatunk, aminek premierje egyelőre 2019. augusztusában várható.

emTV.hu // Deadline

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr4013518249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása