Ilyet nem kapsz a boltban – a Star Trek: Discovery kellékeinek tervezése

2017. szeptember 15. 18:20 - FCs.

A sorozat befogadhatósága és élethűsége a gondosan kidolgozott részleteken múlhat: a kellékesek által befektetett kutatómunka és a kidolgozásra fordított energia a nézők totális beleélése során térül meg. A készítők videón mutatják be a különböző csillagflotta és klingon kellékeket, valamint a kidolgozáshoz vezető inspirációról is beszámolnak. Magyar feliratos videó egyenesen az Űrszekerek olvasóinak!

a_star_trek_discovery_kellekei.jpg

Hol vannak már az idők, amikor a kellékek előállítása az munkakör volt, amibe az egyszarvú űrkutyák megvalósítása is beletartozott. Ebben az évtizedeben be kell érnünk a szétszedhető fézerekkel, klingon sisakokkal, valamint a klasszikus kommunikátorokkal. Azért egy kicsit az űrkutyák megjelenésében is reménykedünk, hátha.

Ha nem indul a videó, kattints ide!

További videók, előzetesek, jelenetek, valamint interjúk a szereplőkkel szintén magyarul feliratozva az emTV.hu Indavideó csatornáján!

A Star Trek: Discovery világpremiere szeptember 24-én lesz a CBS csatornán, ezt követően pedig hetente új résszel jelentkezik majd a CBS All Access nevű streaming szolgáltatásban. A sorozatot az Egyesült Államokon kívül a Netflix forgalmazza, így szeptember 25-től, hétfőtől hazánkban is elérhető lesz, és szintén heti egy rész kerül majd fel.

A sorozattal kapcsolatos további posztjainkért kattintsatok ide!

emTV.hu

További cikkek a Star Trek világából az Űrszekerek Facebook oldalán! Még több Star Trek: Discovery-ért érdemes ellátogatni a sorozattal magyar nyelven foglalkozó oldalunkra – a jó társaságért pedig nézzetek be a rajongói csoportba!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr3712856486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása