Szeptember 25-én érkezik a Star Trek: Discovery

2017. június 19. 18:15 - Dave // urszekerek.hu

A sorozat első két epizódja szeptember 25-től, hétfőtől érhető el a Netflixen, hazánkban is!

Több hónapos – majdnem egy éves – halogatás és ismétlődő elhalasztások után a CBS ma végre hivatalosan is bejelentette a Star Trek: Discovery premierének időpontját. Ezek szerint az első két epizódot – a CBS All Access nézői szeptember 24-én, vasárnap este fél kilenctől láthatják (USA keleti-parti idő szerint, azaz magyar nyári idő szerint hétfő hajnali fél négytől) – a Netflix előfizető világszerte, tehát hazánkban is, szeptember 25-től, hétfőtől érhetik el.

std_cbsdate.jpg

A CBS hagyományos televíziós hálózatán csak az első epizód kerül levetítésre, szeptember 24-én vasárnap este fél kilenctől, ráadásul a csatorna már most figyelmezteti a televíziónézőket, hogy vasánap lévén, az NFL-közvetítések miatt a premier epizód vetítése is eltoldóhat, tehát annak megfelelően akár több órával hosszabb felvételre érdemes beállítaniuk digitális felvevőjüket.

Az is kiderült, hogy az első évad tizenöt epizódját két adagban kapjuk majd meg: az első nyolc epizód szeptember 24/25-től heti ritmusban érkezik, egészen november 5-ig, ekkor szünetre vonul a sorozat – az első évad második felét, tehát a hátralévő hét epizódot 2018 januárjától láthatjuk majd.

A sorozattal foglalkozó cikkeinket erre találod!

Ha nem akartok lemaradni a Star Trek: Discovery-vel kapcsolatos legfrissebb hírekről, érdemes lájkolnotok a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook oldalunkat!

emTV.hu // TrekMovie

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr5612606771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása