Csiripel a Discovery-stáb

2017. július 18. 11:15 - Dave // urszekerek.hu

Habár az új sorozat részleteivel kapcsolatban továbbra is szigorú titoktartás kötelezi őket, a Star Trek: Discovery stábtagjai szívesen osztják meg a forgatással kapcsolatos érzéseiket és apró élményeiket a Twitteren. Lássunk ebből egy válogatást.

ted_sullivan_szek.jpg

Ted Sullivan is Torontóban tartózkodott az elmúlt héten, és a stúdióban lévő székéről közzétett fotóval egyszersmind előléptetéséről is hírt adott, a korábbi supervising produceri címét co-executive producerre cserélve. Néhány stábtag viszont szellemes tréfát űzött Sullivan székfeliratából, egy-két betűt onnan elcsenve Ed Sullivan ex producerként feltüntetve őt.

Mint már korábban is beszámoltunk róla, Az új nemzedék (TNG) sorozatból és a hozzá kapcsolódó mozifilmekből jól ismert Jonathan Frakes (Riker, TNG) is rendezni fog egy epizódot az új sorozatban. Jason Isaacs (Lorca, a USS Discovery kapitánya) Twitter üzenetében burkoltan elárulta, hogy az éppen aktuális, most forgatott részről van szó! Frakes a TNG-ben nyolc epizódot rendezett, a Deep Space Nine és Voyager sorozatokban három-három részt, és ő volt a rendezője a Kapcsolatfelvétel, valamint az Űrlázadás mozifilmeknek is. Ezek, valamint számtalan más sorozat epizódjai mellett a Star Trekhez több ponton is kötődő The Orville ötödik részét is rendezi.

A klasszikus, fizikai kellékeket és maszkokat kedvelő sci-fi rajongók valószínűleg imádni fogják az új sorozatban a klingon L’Rell (Mary Chieffo) és a titokzatos, idegen fajba tartozó flottatiszt, Saru hadnagy (Doug Jones) karakterét. Ők ketten egy vidám, közös szelfit osztottak meg, nyilván épp megkönnyebbülve a valószínűleg több órás maszklevétel után. Mindkettőjüket láthattuk már teljes maszkban, Saru hadnagyot a májusi előzetesben, L’Rell pedig egy egészen friss fotón.

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy az Anthony Rapp által alakított Stamets hadnagy lesz az, aki nyíltan meleg karakterként állandó főszereplő lesz egy Star Trek sorozatban. A homoszexualitását nyíltan vállaló színész a múlt héten Twitteren válaszolt rajongói kérdésekre, ezek elsősorban énekesi, Broadway-karrierjére vonatkoztak, ám szóba került a Discovery is. Egy fan ugyanis arra volt kíváncsi, mi volt eddig a legemlékezetesebb pillanat számára a forgatáson. "Az egyik jelenetben egyszerre volt nálam egy fézer és egy kommunikátor is, majd a kommunikátoron keresztül kiadtam a parancsot: »Energiát«" – válaszolta Rapp.

Bo Yeon Kim és Erika Lippoldt, az írói stáb tagjai pár hetet szintén Torontóban, a forgatáson töltöttek, és óriási lelkesedéssel írták le a stúdióban látottakat: "Hajnali kettőkor fejeztük be a forgatást, és egy üveg pezsgő mellett hajnali fél hatig beszélgettünk a Star Trekről...", illetve "Ezekben az elmúlt hetek egy álom vált valóra, hogy az epizódunk forgatásán részt vehettünk, ezzel a csodálatos, szenvedélyes, elkötelezett stábbal."

Ha nem akartok lemaradni a Star Trek: Discovery-vel kapcsolatos legfrissebb hírekről, érdemes lájkolnotok a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook oldalunkat!

emTV.hu // TrekMovie

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr6512671679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása