További fotók és háttértörténet a Discovery-ből

2017. július 15. 21:55 - Ádám // emTV.hu

Megjelent az első fotó a Mary Chieffo által alakított L'Rellről – melyen közösen szerepel a már korábban megismert T'Kuvmával, azaz Chris Obival. Egy másik kép is megjelent a Georgiou kapitány (Michelle Yeoh) és Burnham parancsnok (Sonequa Martin-Green) a májusi trailerben is látott heves vitájukról – részletek és továbbiak a cikkben!

std_klingons.jpg

Az is kiderült, hogy a USS Shenzhou kapitánya hét évig mentorálta Sarek kérésére Burnhamet.

ew_officers.jpg

"Azt hiszem érdekes, hogy ekét színes nő van vezető pozícióban. Mindketten erős nők, és egyfajta az anya-lánya kapcsolat van közöttük."

Alig várjuk már a sorozat paneljét a San Diego-i Comic Conon, melyet július 22-én, szombaton, magyar idő szerint 23:30-tól élőben követünk nyomon itt az Űrszekerek blogon és a Star Trek: Discovery Hungray Facebook oldalon!

Ha nem akartok lemaradni a Star Trek: Discovery-vel kapcsolatos legfrissebb hírekről, érdemes lájkolnotok a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook oldalunkat!

emTV.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr1912666543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása