Ez vár ránk a Discovery második évadában!

2019. január 20. 10:00 - emTV.hu

Csütörtökön este debütált a tengerentúlon, pénteken pedig az egész világon elérhetővé vált a Star Trek: Discovery második évadának első, 'Fivér' (Brother) című epizódja. A történet ott folytatódott, ahol tavaly abbamaradt; a Discovery találkozott a Pike vezette Enterpires-szal, az utalásokkal teli látványos epizódban pedig főhőseink máris egy veszélyes kalandban találták magukat. De hogy mit tartogat még számukra, és ezáltal számunkra is a második évad, azt a tovább mögött egy magyar nyelven feliratozott videóban mutatjuk!

A Discovery-vel kapcsolatos további híreinkért kattints ide, vagy lépj be a sorozat rajongói és kibeszélő csoportjaiba, illetve hallgasd és lájkold az Impulzus Podcastet! A legfrissebb magyar nyelvű Star Trek tartalmakért pedig kövess minket Facebookon, Twitteren vagy Instán!

emTV.hu // TrekMovie

donate_680x50.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr8614573228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása