Foglyul ejtett sorscsapás a Short Treks negyedik részében

2019. január 06. 16:00 - FCs.

A szabadulóművész magyar felirattal

Megérkezett a Discovery második évadát felvezető miniszéria utolsó epizódja, amiben a Rainn Wilson által alakított Harry Mudd, és az általa előidézett felfordulás kapja a főszerepet. A hatóságok és a fejvadászok életének megkeserítése a szélhámos kézre kerítése után sem ér véget, a fárasztóan és átlátszóan manipuláló csaló elszállítása sajnos további kemény megpróbáltatásokhoz vezet. A Short Treks negyedik epizódját magyar felirattal mutatjuk.

shorttreks4.jpg

Kérlelhetetlennek tűnik a Muddot foglyul ejtő tellarita fejvadász, akinek a családja több ízben is érintett a szószátyár svindler legutóbbi károkozásában. Úgy tűnik azonban, hogy a Muddért járó jutalmat megcélzó Tevrin Krit nem az első reményteli kézrekerítő, hiszen a szemfényvesztő főhős fejében sorra bukkannak elő a hasonló szituációkból származó emlékek.

A Short Treks történetei egyelőre véget értek, január 18-ától már a Discovery epizódjai veszik át a képernyőt heti rendszerességgel. A Star Trek világát színesítő minisztorik azonban valószínűleg vissza fognak még térni.

A Discovery-vel kapcsolatos híreinkért kattints ide, vagy lépj be a sorozat rajongói és kibeszélő csoportjaiba! A legfrissebb magyar nyelvű Star Trek tartalmakért pedig kövess minket Facebookon, Twitteren és Instán, vagy gyere el január 13-án a Vault 51-be, és egy ingyenes Űrszekerek közösségtalálkozó és sci-fi nap keretén belül találkozz kedvenc magyar hangjaiddal!

emTV.hu

donate_680x50.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr5114539888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása