Január 13-án újra Űrszekerek közösségtalálkozó!

2019. január 03. 18:00 - emTV.hu

Január 13-án, vasárnap délután ismét megszálljuk a Vault 51 Gamer Bart! Egyrészt, hogy megünnepeljük az emTV.hu tizedik születésnapját, másrészt, hogy egy Űrszekerek közösségtalálkozón ismét hódolhassunk kedvenc franchise-unknak. Ám ez alkalommal nem csak a Star Trek lesz terítéken, hanem tágabb értelemben is foglalkozunk a science-fictionnel!

jan13cover.jpg

15:15-től az Impulzus Podcast különleges vendégekkel kiegészült csapata beszélget kedvenc sci-fi sorozatairól, filmjeiről és regényeiről, majd 16:45-kor kezdődik sokak kedvenc programpontja, a Médiazabálók kerekasztal, mely körül a Star Trek sorozatok magyar hangjaival beszélgetünk. Elfogadta meghívásunkat Kirk és Sisko magyar hangja Sörös Sándor, aki egyben főszereplője is volt az első, és mindmáig egyetlen magyar sci-fi sorozatnak, az Űrgammáknak. Körünkben köszönthetjük továbbá Horányi Lászlót, aki Az új nemzedék (TNG) TV3-as szinkronváltozatában, valamint a Kapcsolatfelvétel című filmekben kölcsönözte hangját Picard kapitánynak – és az X-men filmekben Patrick Stewartnak. Eljön Picard másik magyar hangja, Varga T. József is, aki egy másik kultikus sci-fi sorozatban, az X-aktákban Skinner igazgatóhelyettest szinkronizálta. Az android Data magyar hangját, Németh Gábort is a Vault 51-be transzportáljuk, ahogy Tuvokot, és a Csillagkapuban Daniel Jacksont megszólaltató Holl Nándort, valamint a USS Voyager első tisztjének, Chakotay-nek magyar hangját, Vass Gábort is. Az egyeztetések jelenleg is zajlanak, úgyhogy további meglepetésvendégek várhatók!

A 18:15-kor kezdődő a Parallaxis kerekasztal körül állandó fizikusunkkal, Vincze Miklóssal kiegészülve azokról a fizikai törvényről beszélgetünk, melyeket rendre semmibe vesznek a sci-fik, méghozzá egy top ötös lista keretén belül. A napot pedig természetesen a szokásos kocsmakvízzel zárjuk.

A Vault 51-ben velünk párhuzamosan kapcsolódó esemény is lesz, úgyhogy a szünetekben nem csak spoktélozni, hanem akár játszani is lehet mindenféle régi retro konzolon!

Szeretettel várunk mindenkit január 13-án, vasárnap délután három órától este kilencig Budapesten az Oktogonnál az Ő utca 51-ben! A belépés ingyenes! Folyamatosan frissülő részletek az eseményben a Facebookon!

Az esemény partnere az emTV.hu, a Vault 51 Gamer Bar Oktogon, a Direct Dub szinkronstúdió és a Dance FM.

emTV.hu

donate_680x50.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr7914532228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása