Meghosszabbították a Discovery második évadát

2018. december 10. 18:00 - FCs.

Tizennégy epizódot kapunk, és Saru otthonába is visszatérhetünk

A Discovery Pike kapitányát alakító Anson Mount nemrég az eredeti sorozat kulisszái között járt: a ticonderogai díszletben természetesen egy kérdezz-felelekre is sor került, ahol a színész bejelentette, hogy az eredetileg tizenhárom epizódosra tervezett második évad végül tizennégy részben teljesedik majd ki. Eközben arról is megerősítést kaptunk, hogy a Saru háttértörténetével kapcsolatos rejtélyekre is fény derül majd.

A második szezon forgatása eredetileg novemberben ért volna véget, de az időközben keletkező csúszás miatt a stáb a hálaadás után is visszatért a díszletekbe. Az idő elszámításához egyesek szerint Aaron Harberts és Gretchen J. Berg is jelentős mértékben hozzájárultak, akik többek között az erőforrások ügyetlen kezelése okán, na meg az írók elviselhetetlen nyomasztása miatt távoztak is a produkcióból. A december 21-ig meghosszabbított forgatási menetrendnek köszönhetően a CBS tovább veszi igénybe a Pinewood Stúdiót, az új epizód pedig a költségek optimális eloszlása érdekében került a képbe, hasonlóan az első évad tavalyi bővüléséhez.

Ezzel párhuzamosan Bo Yeon Kim, a december 6-án bemutatott Short Treks epizód társszerzője is megszólalt: a Saru múltját bemutató történet, A legfényesebb csillag számos megválaszolatlan kérdést hagyott maga után, de az írók mindenkit megnyugtatnak, hogy a jövőben minden a helyére fog kerülni. A TrekMovie szerint ez valószínűleg azt jelenti, hogy a második évadban visszatérhetünk a Kaminar bolygóra, mindezt a Sarut alakító Doug Jones korábbi nyilatkozatára alapozzák, miszerint a miniepizódban elszórt morzsák a második évadhoz vezetnek majd, tehát a folytatásban biztosan találunk majd kapcsolódási pontot. A Star Trek évadok között tátongó űrt pedig további Short Treks történetek fogják kitölteni.

A szóban forgó miniepizódot egyébként nálunk magyar felirattal is megtekintetitek, az aktuális Impulzusban pedig a mi véleményünket is meghallgathatjátok Saru háttértörténetéről.

További Star Trek hírekért lájkold az Űrszekerek Facebook oldalát, vagy csatlakozz a Discovery rajongói és kibeszélő csoportjához!

emTV.hu // TrekMovie

donate_680x50.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr9214469250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása