Saru múltjába enged bepillantást az új Short Treks

2018. december 08. 14:30 - Ádám // emTV.hu

A Tilly-sztori és a jövőben játszódó romantikus történet után a Star Trek: Discovery talán egyik legérdekesebb, legtitokzatosabb, és legkedveltebb szereplőjéről szól a csütörtökön megjelent Short Treks. Saru az első kelipán, akit megismerhettünk; eredettörténetét, A legfényesebb csillag című részt pedig a hazai rajongók jóvoltából magyar felirattal nézheted meg!

shorttreks3_cover.jpg

A Star Trek: Discovery első évada során nem sokat tudtunk meg a Kaminar bolygóról származó kelpián fajról, melynek egyetlen általunk ismert képviselője eddig Saru (Doug Jones) volt. A Short Treks legújabb epizódjában, egy régi kedves ismerős is feltűnik, bepillantást nyerhetünk abba, miért és miként hagyta el népét a Discovery első tisztje.

A január 3-án érkező utolsó Short Treks egy Mudd sztori lesz, amit ráadásul az a Mike McMahan ír, aki a Rick és Morty egyik társalkotója, és aktívan részt vesz az új Star Trek rajzfilmsorozat, a Lower Deks munkálataiban is.

emTV.hu

donate_680x50.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr8314460482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása