Romantikus történettel folytatódott a Discovery minisorozata

2018. november 12. 16:00 - Ádám // emTV.hu

A Tilly-sztori után, az elmúlt héten egy romantikus történettel folytatódott a Short Treks. A Calypso című epizódban biztosan nem a színészek gázsijára ment el a pénz, ugyanis a Discovery után ezer évvel játszódó miniepizódnak mindössze két szereplője van: a hajó mesterséges intelligenciája, és egy Craft nevű figura. A sajnos kizárólag csak Amerikában elérhető CBS All Access-en látható sorozatot a hazai rajongók jóvoltából ismét magyar felirattal mutatjuk!

star_trek_discovery_s00e03_short_treks_calypso_720p_amzn_web-dl_dd_5_1_h_264-ajp69_mkv_snapshot_12_33.jpg

Az epizód végén látható ajánlóból pedig az is kiderül, hogy a december 6-án érkező részben Saru múltjáról fedik fel a leplet a készítők, és talán azt is megtudhatjuk, hogyan került kedvenc kelpiánunk a USS Shenzhou fedélzetére.

emTV.hu

Ha szeretnél minket továbbra is olvasni, arra kérünk támogasd csapatunkat!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr8214368087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása