Megérkezett az első Short Treks miniepizód – magyar felirattal!

2018. október 06. 08:00 - FCs.

Láthatatlan öribari a Discovery fedélzetén

Tilly váratlan látogatójával kezdődik a Short Treks: a Discovery világát kiegészítő miniszéria első része teljes egészében a parancsnoki kiképzését hamarosan megkezdő zászlósra, és a különc potyautasra koncentrál. Az idegen életformáról azonban kiderül, hogy közelebb áll az aktuális főszereplőhöz, mint első ránézésre gondolnánk. A miniepizódot az Űrszekereken teljes egészében magyar felirattal tekinthetitek meg.

shorttreks1.jpg

Amíg a Discovery stábja teljesen elvonul a forgatások szünetében, Mary Wiseman (Tilly) az ételszintetizátorral kerül konfliktusba: az üres díszletekben a bőbeszédű hölgy egyetlen társa a hármas raktér egyik konténeréből előbukkanó vendégszereplő, Po (Yadira Guevara-Prip), aki egyébként első ránézésre különleges képességek birtokában van. A találkozás mindkettőjük életére nagy hatást gyakorol.

emTV.hu// CBS All Access

Ha szeretnél minket továbbra is olvasni, arra kérünk támogasd csapatunkat!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr5814284447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása