Ezer évet ugrik az időben a következő Star Trek miniepizód

2018. október 25. 16:00 - FCs.

A Calypso című rész sokkal jobban eltávolodik a Discovery megszokott mindennapjaitól, hiszen egy teljesen új karaktert ismerhetünk meg, ráadásul a harmincharmadik században. Az elhagyatott Discovery fedélzetén ébredő Craft számára egy mesterséges intelligencia hangja jelenti az egyetlen társaságot. Magyar felirattal mutatjuk az előzetest!

A történet kidolgozásáért Sean Cochran és Michael Chabon a felelősek, utóbbi a Picard sorozat megvalósításán is aktívan tevékenykedik. A Star Trekben egyébként egyáltalán nem szokatlan a távoli jövőbe helyezett cselekmény, a Voyagerben a holodokiból például egy történelmi eseményekről tudósító személyiség lesz az Élő szemtanú (4x23) című epizódban, Archer pedig többször is a jövőben találja magát a temporális hidegháború miatt az Enterprise-ban, hogy csak két példát említsünk. Ha nem is ennyire a távoli jövőről van szó, de a megközelítést a Deep Space Nine (DS9) alkotói is alkalmazzák, hiszen a sorozat huszonötödik évfordulójára készített dokumentumfilm mellett egy animációs folytatást is létrehoztak, amiben Ezri Dax jövőjébe nyerünk majd betekintést.

Az Aldis Hodge által megformált ismeretlen karakter szerepeltetése persze újszerű megoldásnak tűnik, mindazonáltal elképzelhető, hogy az epizódban lesznek majd utalások az egykori legénység sorsára is.

emTV.hu // TrekMovie

Ha szeretnél minket továbbra is olvasni, arra kérünk támogasd csapatunkat!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr114321721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása