2019-ben érkezik a Picard sorozat

2018. december 05. 18:30 - FCs.

A jövőben új Short Treks epizódok is várhatók

A UBS 2018-as médiakonferenciáján a CBS kreatív folyamatokat kézben tartó új vezetője, David Nivens a Star Treket érintő kérdésekben is nyilatkozott: kiderült, hogy a nyáron bejelentett projekt, melyben Patrick Stewart újra Picard szerepében térhet vissza, már nincsen beláthatatlanul messze, a Star Trek évadok között tátongó űrt pedig további Short Treks történetek fogják kitölteni.

A stúdió streaming platformja, a CBS All Access tovább erősödik, aminek legfontosabb zászlóshajója a Star Trek: Discovery második évada. A sorozat Európában továbbra is a Netflix kínálatában érhető majd el, reméljük, hogy ezt a gyakorlatot megtartva a Picard szériát is egy nappal az amerikai premier után élvezhetjük. Az egyelőre cím nélküli sorozat írói már belevetették magukat a történet kidolgozásába, a produkció gyártása áprilisban kezdődik. Nivens ma azt is elárulta, hogy a bemutatót 2019 végére tűzték ki.

A kreatív vezető azt is megerősítette, hogy a Discovery második évada után további Short Treks epizódokkal szórakoztatnak majd minket Picard visszatéréséig. Sajnos a jelenlegi Short Treks hivatalos csatornákon még nem jutott el Európába, ezért reménykedünk, hogy a helyzet hamarosan ezen a téren is megváltozni.

emTV.hu // TrekMovie // Hollywood Reporter

donate_680x50.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr3114438338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása