Magyar feliratos betekintés a Discovery második évadába

2018. december 15. 16:00 - FCs.

A nemrég bemutatott legújabb előzetest követően hamar befutott egy másik kedvcsináló is! Ebben nem csak új képkockákat láthatunk, de a színészek és a készítők is elmondják gondolataikat. Bár sajnos az európai, és ezzel együtt a Magyarországon elérhető promóciók még nem pörögtek fel, az Űrszekerek továbbra is szállítja a legfrissebb információkat: a legújabb videót a megszokott módon, magyar felirattal mutatjuk!

dsc_s2_teaser_speak.jpg

A folytatásról Alex Kurtzman (producer), Sonequa Martin-Green (Burnham), Anson Mount (Pike), Olatunde Osunsanmi (producer) és Heather Kadin (producer) osztják meg a gondolataikat a januárban kezdődő második évadról. A bővített betekintést valószínűleg a DVD és Blu-ray extráin fogjuk majd megkapni, hasonlóan az előző szezonhoz.

A Discovery-vel kapcsolatos híreinkért kattints ide, vagy lépj be a sorozat rajongói és kibeszélő csoportjaiba! A legfrissebb magyar nyelvű Star Trek tartalmakért pedig kövess minket Facebookon, Twitteren és Instán, vagy gyere el január 13-án a Vault 51-be, és egy ingyenes sci-fi nap keretén belül találkozz kedvenc magyar hangjaiddal!

emTV.hu

donate_680x50.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr514486368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása