Vulkáni mosoly és az ismeretlen kihívása

2018. december 15. 12:00 - FCs.

Új előzetes és plakát a Discovery második évadához

Kő kövön nem marad a Discovery legújabb kedvcsinálójában, ami valószínűleg az utolsó hosszabb betekintés a január tizenhetedikére kitűzött amerikai premier előtt. A rejtélyes kiterjedések által kísért Vörös Angyal felbukkanása alapjaiban rengetheti meg a galaxis stabilitását, ennek megfelelően a főszereplők súlyos mondatokkal demonstrálják a helyzet komolyságát. Az előzetest magyar felirattal mutatjuk!

Úgy tűnik, hogy a készítők továbbra is számos történetszállal zsonglőrködnek, hiszen a Vörös Angyal mellett Georgiou és a 31-es szekció is tiszteletét teszi, Tilly-t egy furcsa jelenség nyeli el, Saru pedig a Short Treks harmadik részében megismert nővérével is újra találkozik.

Reméljük, hogy a meghosszabbított folytatásban a nagyszabású sztori mellett felemelő karakterpillanatokkal is gazdagodunk. Spock alaphangulata például mindenképpen kifejtésre szorul. A Voyager utolsó része óta tudjuk, hogy egy nagyon aggódó, földön irkáló vulkáni nem sok jót jelent.

tuvok_youngspock.jpg

A Discovery-vel kapcsolatos híreinkért kattints ide, vagy lépj be a sorozat rajongói és kibeszélő csoportjaiba! A legfrissebb magyar nyelvű Star Trek tartalmakért pedig kövess minket Facebookon, Twitteren és Instán, vagy gyere el január 13-án a Vault 51-be, és egy ingyenes sci-fi nap keretén belül találkozz kedvenc magyar hangjaiddal!

emTV.hu

donate_680x50.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr7014484208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása