Shatner szerint Pine-nak ki kell hoznia a maximumot a lehetőségeiből

2018. szeptember 08. 12:00 - FCs.

Az eredeti Kirk kapitány megszemélyesítője kiáll az utódja mellett: mivel az ifjú színész felfelé ívelő pályája rengeteg további főszereppel kecsegtet, ezért Shatner szerint igenis ki kell hoznia a maximumot a lehetőségeiből a következő Star Trek mozi bértárgyalásai során. A friss emlékirattal előálló színész egyébként arról is beszámolt a TrekMovie-nak, hogy akár az idősebb Kirk visszatérését is eljátszaná, ha az írók egy megfelelő történettel tudnának előállni.

A Kirk-ök tartsanak össze!

Bár úgy tűnik, hogy a Kirk apját megszemélyesítő Chris Hemsworth visszatérésére egyre kevesebb az esély, a Kelvin filmekben megkedvelt Chris Pine szerepeltetése jóval érzékenyebb kérdés. Az ifjú Kirköt alakító Pine egyébként nyitott az újabb tárgyalásokra, Karl Urban (McCoy) szerint pedig Pine nem csak, hogy el szeretné játszani a szokásos szerepét, de valószínűleg el is fogja. Az elhúzódó tárgyalásokkal kapcsolatban most Shatner is kifejtette a véleményét:

"Chris egy csodálatos helyzetben van amiatt, hogy egy nagyszerű ember és egy sztár főszereplő, ezért sok lehetőséget fedezhet fel anélkül is, hogy Kirk kapitány legyen. Tehát nagyon jó a tárgyalási pozíciója. Azt gondolom, hogy a helyes dolgot teszi annak érdekében, hogy több pénzt keressen, mivel ezek a mozifilmek rengeteg pénzt csinálnak."

Amikor a TrekMovie ezen a ponton felhívta a színész figyelmét arra, hogy a bérfeszültség pont a legutóbbi mozifilm, a Star Trek: Mindenen túl (Beyond) mérsékelt bevételei miatt tört ki, Shatner egy teljesen más jellegű támogatást ajánlott fel fiatalabb színésztársának:

"Semmit sem tudok. Közvetítő vagyok, de utazással foglalkozom. Olyan jegyet tudok neked szerezni, hogy el sem hinnéd!"

Kirk nyomában

Bár Shatner nem feltétlenül szerette volna, hogy a legendás karaktere elbúcsúzzon a mozivásznon, elmondása szerint a stúdió a Nemzedék (Generations) idején nemigen adott más lehetőséget:

"Nos, nem hiszem, hogy volt választásom ebben az ügyben. A Paramount eldöntötte, hogy azt pénztárbevételi csúcsot, amit el tudnak érni, azt elérték, és azt gondolták, hogyha beletesznek Az új nemzedék csapatába, akkor ez még magasabb lehet. A döntés már meg lett hozva. Vagy megjelenek, és meghalok, vagy csak azt mondták volna, hogy ő meghalt. A gyakorlatiasabb megoldást választottam a kettő közül."

Az új Picard sorozat bejelentése után Shatner azt nyilatkozta, hogy hasonló sorozatot már nem vállalna el, ettől függetlenül egy rövidebb szerepben szívesen visszatérne, ha egy jó sztoriról lenne szó:

"Ha találnának rá módot, hogy egy ötven évvel idősebb kapitányt írjanak, akinek lenne jelentősége és befolyásolná a történetet, akkor beleugranék."

William Shatner Live Long and... What I Might Have Learned Along The Way  című, frissen megjelent könyvében vélhetően hasonló érdekes háttérsztorikról olvashatunk, de aki inkább a színész könnyűzenei karrierjét élvezné, azoknak jó hír, hogy az idei év egyáltalán nem szűkölködik a Shatner albumokban: egy country alkotás már megjelent, de egy karácsonyi zenegyűjtemény is úton van.

emTV.hu // TrekMovie

Csatlakozz az Űrszekerek közösségi flottához, kérjük támogasd csapatunkat!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr7614229201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása