Star Trek: Discovery – "Bátraké a szerencse" promó

2017. szeptember 06. 15:35 - FCs.

Nem rég újabb Discovery promóciós videó fogadta a rajongókat, amiben a felfedezés semmihez sem hasonlító érzése kerül előtérbe. A rövid kedvcsinálóban számos új képkocka és dialógus-részlet fedezhető fel, magyar felirattal mutatjuk a videót!

A bemutató alapvetően Michael Burnham (Sonequa-Martin Green) és Gabriel Lorca kapitány (Jason Isaacs) mondataira épít, de ezúttal Tilly kadét is kifejezésre juttatja örömteli meglepettségét.

A TrekMovie segítségével mutatjuk az új képkockákat is:

Michael Burnham szkafanderben: a USS Shenzhou-ról emelkedik az űrbe

Távolabbi kép Burnhamről és a Shenzhou-ról, miközben az űrruha kommunikátorát hallhatjuk működésbe lépni (leginkább Az új nemzedék hangeffektjére emlékeztet).

"Itt Burnham parancsnok. Megkezdem a felderítést."

Egy föderációs hajó kezelőfelülete használat közben (talán nem a Discovery és nem is a Shenzhou).

Távolabbi kép, feltehetően ugyanarról a hídról.

Burnham a visszaszámlálást figyeli.

Saru hadnagy és Lorca kapitány a USS Discovery-n.

A USS Shenzhou kapitánya, Phillipa Georgiouegy fézerrel tüzet nyit az idegen bolygón.

Michael Burnham idegen struktúrákat fedez fel.

Burnham elcsodálkozik a felfedezés közben.

Lorca akció közben.

Tilly kadét.

"Bátraké a szerencse."

Hasonló hajat figyelhetünk meg az előzetes korábbi képkockáin is, a föderációs hajó parancsnoki hídján. Biztosan nem Georgiou kapitány.

A Star Trek: Discovery világpremiere szeptember 24-én lesz a CBS csatornán, ezt követően pedig hetente új résszel jelentkezik majd a CBS All Access nevű streaming szolgáltatásban. A sorozatot az Egyesült Államokon kívül a Netflix forgalmazza, így szeptember 25-től, hétfőtől hazánkban is elérhető lesz, és szintén heti egy rész kerül majd fel.

A sorozattal kapcsolatos további posztjainkért kattintsatok ide!

emTV.hu // TrekMovie

További cikkek a Star Trek világából az Űrszekerek Facebook oldalán! Még több Star Trek: Discovery-ért érdemes ellátogatni a sorozattal magyar nyelven foglalkozó oldalunkra – a jó társaságért pedig nézzetek be a rajongói csoportba!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr6712807796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása