A csillagokon túl... vár a Discovery

2017. szeptember 04. 10:50 - Dave // urszekerek.hu

Az utóbbi hetekben szinte már meg is szoktuk, hogy a készítők néhány naponta meglepnek minket egy-egy hosszabb-rövidebb promóval, melyek nagyrészt a korábbi előzetesekből építkeznek, egy-két új jelenettel, helyszínnel és párbeszéddel kiegészítve. A mostani harminc másodperces előzetest a Shenzhou klingonokkal vívott ütközete uralja, és ennek köszönhetően a szemfüles nézők több apró újdonságot is felfedezhettek a klingon járműveket illetően. A CBS ezúttal egy akciódús előzetessel hívja fel a figyelmet a kereken három hét múlva startoló sorozatra. Fókuszban a Shenzhou és a klingonok összecsapása, magyar felirattal mutatjuk!

redalertpromo1.jpg

redalertpromo2.jpg

redalertpromo3.jpg

Már a júliusi előzetesből ismerős lehet a csillaghajókhoz képest kisebb méretű klingon obeliszk-hajó, mely feltárulva vakító fénnyel árasztja el a térséget, így a Shenzhou hídját is. A fellobbanás, úgy tűnik, intenzív energia-kitöréssel jár.

redalertpromo4.jpg

​Egy másik klingon hajó, feltehetőleg egy Bird of Prey közelíti meg a Shenzhout.

redalertpromo5.jpg

redalertpromo6.jpg

Szintén a júliusi, Comic Conos trailerből ismerős a Fáklyavivő klingon hajója, mely most szemtől szemben látható a Shenzhouval – a hídról, Georgiou kapitány szemszögéből tekintve jelentős fenyegetést képviselve.

Az előzetes központi mondanivalóját Lorca kapitány Michael Burnhamhez intézet szavai hordozzák:

"You are gifted. Gather your strength; find a way to help those who need you."

 

A Star Trek: Discovery világpremiere szeptember 24-én lesz a CBS csatornán, ezt követően pedig hetente új résszel jelentkezik majd a CBS All Access nevű streaming szolgáltatásban. A sorozatot az Egyesült Államokon kívül a Netflix forgalmazza, így szeptember 25-től, hétfőtől hazánkban is elérhető lesz, és szintén heti egy rész kerül majd fel.

A sorozattal kapcsolatos további posztjainkért kattintsatok ide!

emTV.hu // TrekCore // TrekMovie

További cikkek a Star Trek világából az Űrszekerek Facebook oldalán! Még több Star Trek: Discovery-ért érdemes ellátogatni a sorozattal magyar nyelven foglalkozó oldalunkra – a jó társaságért pedig nézzetek be a rajongói csoportba!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr5712802560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása