A Discovery a Comic Conra transzportál

2017. július 18. 13:45 - Idaho Ida

A Star Trek: Discovery kész rá, hogy elmerészkedjen a héten a San Diego-i Comic Conra, számtalan különféle programmal, hogy a Trek rajongók betekintést nyerhessenek a közelgő sorozatba. A sorozat paneljén túl lesz galéria, bringataxi, és játékos kihívás is!

std_cc_2.jpg

"Találkozz a Csillagflottával"Star Trek: Discovery Panel
Július 22-én, szombaton 14:30 (PST), 20-as bálterem

Több, mint ötven évvel ezelőtt indult útjára mindaz, ami hamarosan igazi kulturális jelenséggé nőtte ki magát a világban. A Star Trek egy olyan televíziós sorozat volt, ami tudományos és technológiai kutatásokat inspirált, szociális korlátokat döntött le, és világszerte új kalandok és ismeretlen határok felé repítette a nézõket. Idén õsszel indul útjára a Star Trek: Discovery, hogy kövesse a Csillagflottát új világok, új életformák felfedezésében, miközben megtanítja, hogy ahhoz, hogy megértsünk bármi idegen dolgot, először önmagunkat kell megértenünk. Csatlakozzatok a szereplőkhöz: Sonequa Matrin-Green, Jason Isaacs, Doug Jones, Shazad Latif, Mary Wiseman, Anthony Rapp, James Frain és a executive producerekhez: Alex Kurtzman, Gretchen J. Berg, Heather Kadin, Aaron Harberts, Akiva Goldsman, akiken keresztül bemutatkozik a Discovery.

A panelt a sorozat vendégszereplõje, Rainn Wilson fogja moderálni, aki Harry Muddot alakítja majd, az eredeti sorozatból (TOS) megismert karizmatikus szélhámost és intergalaktikus bűnözőt.

Star Trek: Discovery Galéria
Július 20-án, csütörtöktől július 23-án, vasárnapig

A CBS egy igazán lebilincselő Discovery élményt ígér a Michael J Wolf Mûvészeti Galériában, ami a Comic Con belépő nélkül is megtekinthető. A kiállításon mutatkozik be – fényképezkedési lehetőséggel – a USS Discovery kapitányi széke, és más kellékei, jelmezei díszletei, és még sok érdekesség. Naponta ezer rajongó kap limitált kiadású Discovery posztereket, és a helyszínen megtalálható lesz egy Star Trek bolt, exkluzív Comic Conos relikviákkal.

Star Trek: Discover bringataxi
Július 20-án, csütörtöktől július 23-án, vasárnapig

A rajongók ingyenes "csillagközi" fuvart vehetnek igénybe a különböző helyszínek között, a USS Discovery kapitányi széke által ihletett bringataxikban. A bringataxik a sorozat üléseinek fekete formatervezését követik, a karfákba épített monitorokkal, melyeken az új sorozat trailereit vetítik majd. Igazi különlegességnek számít majd a járműveken a USS Discovery kivetített jelvénye.

#TREKDISCOVERY Challenge
Július 21-én, péntektől július 22-én, szombatig

A rajongók részt vehetnek a #TrekDiscovery kihívásban, ahol találkozhatnak hiteles jelmezekbe öltözött Trek nagykövetekkel, akik az öt Star Trek sorozat szereplõit képviselik (TOS, TNG, DS9, Voy, Ent). Azok a rajongók, akik mindegyik sorozat legénységével készítenek fényképet magukról, illetve szereznek egy fényképet a Michael J. Wolf Művészeti Galériában kiállított Discovery kapitányi székében, illetve mind a hat képet bejelölik a #TrekDiscovery hashtaggel Twitteren vagy Instagrammon, lehetőséget kapnak arra, hogy nyerjenek egyebek mellett egy CBS All Access előfizetést. A díjakat a feltételeket leggyorsabban teljesítők kapják. A rajongók különböző nyomokat kaphatnak a #TrekDiscovery legénységének hollétéről, ha követik a @StarTrek-et Twitteren vagy Instagramon.

Ha nem akartok lemaradni a Star Trek: Discovery-vel kapcsolatos legfrissebb hírekről, érdemes lájkolnotok a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook oldalunkat!

emTV.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr2212672079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása