A Discovery készítői az első évad fináléjáról

2018. február 22. 18:00 - FCs.

Az orioni övezet a Discovery Casablancája

A Netflix videójában az évadzáró témájával és helyszínével kapcsolatban osztott meg egy-két gondolatot Akiva Goldsman producer és rendező, valamint Aaron Harberts producer. A készítők nyilatkozatát csak az nézze meg, aki már túljutott az évad utolsó részének a megtekintésén, ugyanis a videó – ami nálunk magyar felirattal érhető el – spoilereket is tartalmaz!

goldsman.png

Hogyan látogassunk el egy olyan bolygóra, melynek lakóival háborúban állunk? A határokat feszegető évadzáró tematikát a készítők a Csillagflotta alapelvek ideiglenes háttérbe szorításával, és a merész helyszínválasztással valósították meg.

Az évadzáróról a teljes sorozat kontextusában ebben a cikkben írtunk, míg itt tizenkét olyan kérdésről, amit a szezonfinálé vetett fel. Ebben a cikkünkben pedig arról tudhattok meg többet, hogy a sorozat alapjai Az új nemzedék (TNG) előttre nyúlnak vissza. A sorozat második évadának forgatása egyébként áprilisban kezdődik.

Ezen a linken találod a sorozat rajongói csoportját, ha pedig szívesen csatlakoznál a Discovery részeinek megvitatásához, csatlakozz az epizódkibeszélőhöz! Még több Star Trekért látogasd meg az Űrszekerek Facebook-oldalát! A Discovery epizódjaival az Impulzus Podcast adásaiban is foglalkozunk!

emTV.hu // Netflix

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr3313689908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása