Leveszik képernyőről a Star Trek: Voyager-t

2017. szeptember 01. 15:15 - Ádám // emTV.hu

A Star Trek: Voyager kisebb-nagyobb kihagyásokkal az évezred kezdete óta képernyőn van itthon. A sorozat a Viasat3 magyarországi indulásának egyik húzószériája volt; aktivizálta a magyarországi rajongókat, később pedig érkezett Az új nemzedék (TNG), a Deep Space Nine, és az Enterprise is – ezt az időszakot okkal nevezhetjük a Star Trek hazai virágkorának.

tuvok_smile.jpg

Hosszú ideje már csak a sorozat néhány évadát ismételte a Viasat6, melyről legutóbb épp annak kapcsán írtunk, mikor az előző ismétlési ciklusban véget ért a sorozat. Akkor a csatorna jelezte, hogy a hatodik évadtól újra megismétlik, ám hamarosan ismét elérkezünk a Végjátékhoz.

Mint azt az emTV.hu a Sony Pictures Televisiontől (SPT) megtudta, a csatorna már csak a hetedik, befejező évad vetítési jogaival rendelkezik, és a sorozat jelenlegi ismétlésének kifutása után, tehát amikor újra befejeződik a jelenleg az évad közepén járó szezon, lekerül a képernyőről, és jelenleg nem tudni még, hogy mikor kerül adásba újra.

Bár szomorú dolog, hogy a sorozat (egy időre biztosan) kikerül a Viasat6 programjából, ne feledjük, példátlan ideig volt képernyőn.

A csatorna emlékezetes szinkronos fiaskója a Voyager nézőket sem kímélte, amikor a Viasat úgy döntött, hogy gazdasági megfontolásból inkább Romániában szinkronizáltatja magyarra a sorozatait. Erről és más érdekességekről ebben a cikkünkben írtunk! A szinkronbakiról egyébként egy korábbi rádióinterjúban Vass Gábor, Chakotay magyar hangja is beszélt. Itt egy Kate Mulgrew-val (Janeway) készült beszélgetést találtok, itt pedig a denveri Comic Conon tartott paneljén mondottakkal foglalkoztunk. A Robert Beltrannal (Chakotay) készült interjúkat itt és itt keressétek!

Azzal, hogy mikor és melyik hazai tévécsatornán láthattok szeptemberben Star Trek filmeket, ebben a cikkben foglalkoztunk.

emTV.hu // SPT

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr812796618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása