Voyager: végjáték vagy újrajátszás?

2017. július 05. 12:40 - Ádám // emTV.hu

Hamarosan sokadszor ér véget a Star Trek: Voyager ismétlése a Viasat6-on, mivel július 29-én újra elérkezünk a huszonhatodik, azaz a Végjáték című második – így a sorozat befejező – részéhez. Ebből kifolyólag a televíziós ismétléseket a mai napig szívesen néző rajongókban felmerülhet a kérdés, hogy mi lesz ezután; a széria lekerül képernyőről, esetleg újfent ismételni kezdik? Megkérdeztem a csatornát.

2janeway.jpg

A műsorújságokban sok helyen még nem elérhető 29. héten a Voyager július 22-én, szombaton 6:50-től, 7:40-től és 8:35-től lesz adásban a Viasat6-on a hetedik évad 23-24 és 25. részével. Tehát aznap a Végjáték (Endgame) első felét láthatjuk utoljára, míg az ezt követő (30.) héten, július 29-én, szombaton lemegy a Végjáték befejezése, tehát az utolsó (26.) epizód, majd rögtön utána 8:05-től a hatodik szezon első epizódjától indul újra az ismétlés.

emTV.hu // Viasat

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr3712642785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása