Öt új szereplő a Star Trek: Discovery-ben

2017. április 28. 22:35 - Dave // urszekerek.hu

A CBS pénteken jelentett be újabb öt nevet a várhatóan idén ősszel érkező, jelenleg is készülő Star Trek: Discovery szereplőinek listájáról. A karakterek között egyaránt vannak föderációs tisztek és klingon birodalmi vezetők is, ahogy a színészek között is vannak ismert és kevésbé ismert nevek.

newcast.jpg

A USS Discovery biztonsági főtisztjét, Landry parancsnokot alakító negyvenhét éves kanadai színésznőt, Rekha Sharma-t (kép) eddig is számos sci-fi sorozatban láthattuk: Csillagközi romboló, Smallville, V, mint veszélyes, Sötét angyal, illetve az RTL Spike-on jelenleg is futó, hamarosan a második évaddal folytatódó A visszatérők szériákban, valamint szerepelt A mag című sci-fiben is. Trekes múltja is van: a Star Trek: Continues rajongói sorozat egyik epizódjában is feltűnt.

Egy Kol nevű klingon főtisztet játszik majd a negyvenkét esztendős kanadai Kenneth Mitchell (kép), akinek szintén jelentős sorozatos múltja van: Jericho, Szellemekkel suttogó, Elcserélt lányok, valamint szerepelt a Coolon tavaly ősszel bemutatott Kapcsolat című szériában, illetve a magyarul szintén nemrég bemutatott sci-fi szériában, a Különvéleményben. Mellette szinten minden ma futó krimisorozatban megfordult már egy-egy epizód erejéig: Gyilkos elmék, Hawaii Five-0, Hazudj, ha tudsz, Castle, A mentalista, CSI: A helyszínelők, CSI: Cyber helyszínelők, Grimm, NCIS, NCIS: Los Angeles, Dr. Csont.

Az előző színészekhez képest még sorozatos kezdőnek számít a torontói születésű Clare McConnell (kép) – a színésznőt Dennas, egy klingon birodalmi vezető szerepében láthatjuk.

Az Odaát illetve Degrassi gimi rajongóknak lehet esetleg ismerős a szintén kanadai Damon Runyan (kép). A negyvenegy éves színészt szintén egy klingon birodalmi vezető, Ujilli karakterére osztottak be.

A londoni születésű huszonnyolc éves Shazad Latif (kép) egyebek mellett játszott a Titkos szolgálat – MI-5 és a Londoni rémtörténetek című szériákban. Most a föderációs Tyler hadnagy szerepében láthatjuk majd.

Az eddig bejelentett szereplőkről és szerepükről itt találhattok listát! a Star Trek: Discovery-vel pedig ezen az oldalon találhatsz friss, magyar nyelvű információkat. További Star Trekkel kapcsolatos hírek és érdekességek az emTV.hu Űrszekerek nevű Facebook-oldalán, de ha érdeklődésedet ez sem elégítené ki teljesen, érdemes lájkolnod a Star Trek Baráti Társaság oldalát is!

emTV.hu // CBS

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr712567691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása