Adományozás – Űrszekerek közösségi flotta

2019. január 31. 13:35 - emTV.hu

Ha szeretnéd, hogy az ország legszéleskörűbb magyar nyelvű Star Trek tematikájú tartalomszolgáltatása megerősödjön, és egy új dimenzióba lépjen, akkor csatlakozz az Űrszekerek közösségi flottához, és támogasd a szerkesztőinket, hogy a hazai Trekker-közösség eljusson oda, ahová rajongó még nem merészkedett!

star_trek_engage.jpg

Jelenlegi működésünk fenntartásához és a fejlődéshez most a te segítségedre is szükségünk van! Ha úgy gondolod, hogy olvasóként, rajongóként, a rendszeresen szervezett ingyenes közösségtalálkozók látogatójaként szívesen segítenéd az Űrszekerek, a Parallaxis, az Impulzus Podcast, valamint a rajongói Facebook oldalak és csoportok fenntartását és fejlesztését, akkor csatlakozz közösségi flottánkhoz! Többféle módon is segítheted a munkánkat:

  • Amennyiben úgy érzed, hogy alkotói tevékenységgel tudnád gazdagítani a küldetésünket, jelentkezz bloggernek: olyan alkalmi és állandó szerzőket keresünk, akik szívesen áldoznák szabadidejük egy részét a Star Trek hazai népszerűsítésének.
  • Ha továbbra is hiánypótló, és hazánkban egyedülálló, magyar nyelvű Star Trek tartalmakat szeretnél kapni, és szívesen jársz az ingyenes rendezvényeinkre, PayPal számládon vagy bankkártyádon keresztül támogasd csapatunkat egy adománnyal, aminek összegét magad határozhatod meg. Lehet, hogy épp a segítségeddel jutunk el egy másik kvadránsba!

ADOMÁNYOZÁSHOZ AZ ŰRSZEKEREK KÖZÖSSÉGI FLOTTA SZÁMÁRA VÁLASZD A DONATE-ET!

A PayPal teljesen biztonságos és kényelmes, gyors és online intézhető támogatást tesz lehetővé.

Ha az Űrszekerek közösségi flotta egy megfelelő létszámmal bevetésre kész állapotba kerül, akkor a tagok számára hamarosan exkluzív kedvezményeket, meglepetések kezdünk szervezni a partnereinkkel.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr9114600294
süti beállítások módosítása