Harry Mudd nagy szökésre készül a következő Short Treks epizódban

2018. december 21. 12:45 - FCs.

Január 3-án érkezik az utolsó miniepizód, amit a Discovery második évada előtt tekinthetünk meg: a történet középpontjában a Rainn Wilson által életre keltett klasszikus csirkefogó, Harry Mudd áll. A visszatérő szélhámos már az eredeti sorozatban is húzós dolgokra vetemedett, bűnlajstroma pedig ezúttal is hosszúra sikerült. Az előzetest magyar felirattal mutatjuk.

Mudd egy meglehetősen ellenséges hajóról próbál olajra lépni: a rövid betekintőben tellarita fejvadászok, klingonok és orioniak szorongatják a kelepcébe került bajkeverőt. A történetet egyébként a készülőben lévő Star Trek: Lower Decks animációs sorozat alkotója, Mike McMahan írta, a rendezést pedig maga a főszereplő Rainn Wilson vállalta el.

A Discovery-vel kapcsolatos híreinkért kattints ide, vagy lépj be a sorozat rajongói és kibeszélő csoportjaiba! A legfrissebb magyar nyelvű Star Trek tartalmakért pedig kövess minket Facebookon, Twitteren és Instán, vagy gyere el január 13-án a Vault 51-be, és egy ingyenes sci-fi nap keretén belül találkozz kedvenc magyar hangjaiddal!

emTV.hu // Űrszekerek

donate_680x50.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr4814505122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása