Új előzetes érkezett az Orville második évadához

2018. október 30. 08:00 - Ádám // emTV.hu

Decemberben végre megérkezik Seth MacFarlane The Orville című sorozatának második évada! A sci-fi komédia már az első évaddal belopta magát a Trekkerek szívébe, hiszen egyszerre tiszteleg – elsősorbanAz új nemzedék (TNG) előtt, szellemiségében sokat csempész át Gene Roddenberry univerzumából, miközben teremt egy, a Star Trek ismerete nélkül is kitűnően élvezhető, izgalmas új világot. Az előzetest magyar felirattal mutatjuk!

preview_new_missions_epic_adventures_season_2_the_orville-segment_1_mkv_snapshot_00_01.jpg

Rengeteget foglalkoztunk már a sorozattal, és tesszük ezt a jövőben is, hiszen már a San Diego-i Comic Conon megjelent exkluízv előzetes alapján is izgalmas folytatásra számíthatunk. Ráadásul nem csak Jonathan Frakes (Riker, TNG) ül vissza a rendezői székbe, hanem a korábbi hírek szerint Marina Sirtis (Troi, TNG), John Billingsley (Phlox, ENT), és Tim Russ (Tuvok, Voyager) is feltűnik az Orville második évadában!

Az első évadot nem sokkal az amerikai premiert követően idehaza is bemutatta a Prime. Természetesen megkérdeztük a TV2 Csoporttól, hogy a december végén érkező második szezont is elhozzák-e, ahogy választ kapunk, veletek is megosztjuk! A két főszereplő, Seth MacFarlane (Mercer) és Adrianne Palicki (Grayson) magyar hangja, Csőre Gábor és Bogdányi Titanilla egyébként az első évad szinkronmunkálatai alatt nyilatkoztak a Parallaxisnak!

emTV.hu

Ha szeretnél minket továbbra is olvasni, arra kérünk támogasd csapatunkat!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr6614332423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása