Október negyedikétől indul a Discovery minisorozat – videó!

2018. szeptember 20. 23:00 - FCs.

Nyáron a Discovery előzetese mellett egy tízperces etapokból álló miniszériát is bejelentettek San Diego-ban, most pedig az is kiderült, hogy az egyes epizódok mikor érkeznek a CBS All Acces-re. A Short Treks első része október negyedikén debütál, a rövid történetek havonta követik majd egymást. A stúdió a premierek mellett a címeket és a rövid ismertetőket is közzé tette, emellett egy rövid előzetes is megjelent. Netflixes megjelenésekről még nem esett szó.

A négy epizód címei és rövid szinopszisa:

Runaway (Menekülés) – október 4.

Tilly zászlós (Mary Wiseman) a Discovery fedélzetén egy idegennel fut össze, akinek sürgős segítségre van szüksége. Hamarosan kiderül, hogy a furcsa párosban több közös vonás van, mint azt elsőre gondolnánk. A történetet Jenny Lumet és Alex Kurtzman írta, a rendező Maja Vrvilo.

Calypso – november 8.

Miután Craft (Aldis Hodge) egy ismeretlen és elhagyatott hajó gyengélkedőjén találja magát, az egyetlen társa, és túlélésének reménye egy mesterséges intelligencia alapú számítógép. A történetet Michael Chabon és Sean Cochran rakták össze, a rendező Olatunde Osunsanmi.

The Brightest Star (A legfényesebb csillag) – december 6.

Mielőtt a kelpiánok közül elsőként csatlakozott volna a Csillagflottához, Saru (Doug Jones) egyszerű életet élt az anyabolygóján, a Kaminaron az édesapjával és a nővérével. Sarut olyan leleményesség és kíváncsiság vezérelte, ami népe többi tagjára nem igazán volt jellemző: amikor elhatározta, hogy felderíti a faluján kívül eső világot, egy váratlan ösvényre tévedt. A történtet Bo Yeon Kim és Erika Lippoldt írta, a rendező Douglas Aarniokoski.

The Escape Artist (A szabadulóművész) – január 3.

Mikor Harry Mudd (Rainn Wilson) visszatér a régi trükkjeihez és kettős játszmáihoz, egy bizonytalan helyzetben találja magát egy ellenséges hajó kellős közepén – pont megfelelő alkalom arra, hogy kipróbálja a legújabb szélhámosságát. A történetet a Rick és Morty egyik alkotója, Michael McMahan írta, a rendező Rainn Wilson.

emTV.hu // TrekMovie

Csatlakozz az Űrszekerek közösségi flottához, kérjük támogasd csapatunkat!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr2214252811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása