Short Trekben tér vissza Harry Mudd

2018. szeptember 17. 16:00 - FCs.

A San Diego-i Comic Con óta tudjuk, hogy a legújabb Star Trek széria, a Discovery januári visszatérése előtt négy darab tízperces miniepizód, úgynevezett Short Trek is érkezni fog az őszi szezonban. Az egyik történet középpontjában a Rainn Wilson által megformált űrcsirkefogó, Harry Mudd szerepel majd, az epizódot ráadásul maga a színész rendezi meg. Most az is kiderült, hogy a sztori hátterében a Rick és Morty egyik alkotója, Mike McMahan áll.

orionsmudd.jpg

Az információt maga McMahan erősítette meg, a tweetjéből ugyanis kiderül, hogy jelenleg Torontóban forgat, ahol nem csak a minisorozat, de a Discovery epizódjai is készülnek. A másik bejegyzésében pedig egy helyszíni fotó teszi egyértelművé a helyzetet.

Túl sok információt persze még nem tudunk a cselekményről, mindössze annyit, amennyit Rainn Wilson osztott meg a közönséggel:

"Nagyon vicces, és furcsa is. Olyan idegen szituációkat fogtok látni, ami még nem nagyon fordult elő a Star Trek történetében, teljesen fel vagyok dobva."

McMahan egyébként hatalmas Star Trek rajongó hírében áll, hiszen a Rick és Morty előtt egy olyan Twitter fiókot hozott létre, aminek a középpontjában Az új nemzedék (TNG) soha el nem készült nyolcadik évada áll. A tevékenysége egyébként olyan népszerűvé vált, hogy egy könyvet is szentelt a témának.

Emellett még az is elképzelhető, hogy az író nem csak egy egyszeri megbízást teljesít a franchise-ban, ugyanis a neve a korábban bejelentett rajzfilmsorozat kapcsán szintén szóba került.

emTV.hu // TrekMovie

Csatlakozz az Űrszekerek közösségi flottához, kérjük támogasd csapatunkat!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr6614244729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása