Gregory Peck unokája alakítja Spockot a Discovery-ben

2018. augusztus 14. 20:20 - FCs.

A San Diego-i Comic Conon már kiderült, hogy a Discovery második évadában Spock is tiszteletét teszi, ráadásul egy teljesen új színész alakításában. A leleplezésre sem kellett sokat várnunk, a CBS ugyanis bejelentette, hogy a szerepet Ethan Peck kapta meg. A név egyébként nem véletlenül cseng ismerősen: a fiatalember az egykori mozicsillag, Gregory Peck unokája.

ethan_peck.jpg

Alex Kurtzman, a Star Trek univerzum televíziós megbízottja a következő szavakkal kísérte a bejelentést:

"A televíziós és filmes megjelenések ötvenkét éves történetében, ideszámolva egy párhuzamos világot és a tüköruniverzumot, Mr. Spock az egyetlen olyan tagja az eredeti legénységnek, aki az összes Star Trek érán átível. A nagyszerű Leonard Nimoy, és a briliáns Zachary Quinto egyedülálló emberséget adott a karakternek, aki egyfolytában a logika és az érzelmek között őrlődik. Hónapokig kerestük azt a színészt, aki hozzájuk hasonlóan a saját megközelítését adja a szerephez. Egy színész, aki csakúgy, mint ők, teljes erőbedobással fejezi ki Spock legnagyszerűbb tulajdonságait, és a rideg logikán túlmenően empátiát, intuíciót, együttérzést, zavarodottságot és vágyakozást jelenít meg. Ethan Peck úgy sétált be a szobába, hogy ezek közül mindegyik tulajdonságot megtestesítette, figyelembe véve a Leonard, Zack és a rajongók iránti ijesztő felelősséget, és készen állt szembenézni a kihívással, amely megóvja és tovább tágítja Spock örökségét. Ebben a szellemben, izgatottan üdvözöltük őt a családban."

nimoys_spock.jpg

A készítők továbbra is azt ígérik, hogy a Discovery-ben látható Spock nem az karakter lesz, akit eddig megismertünk, hiszen éppen a sorozatban bekövetkező események formálják majd olyan karakterré, akit az eredeti sorozatban (TOS), a szereplőkkel forgatott mozikban, és a Kelvin filmekben láthattunk. Spock történetében központi szerepet fog játszani a családja: az édesapja, Sarek (James Frain), az emberi édesanyja, Amanda (Mia Kirshner), valamint a fogadott húga, Michael (Sonequa Martin-Green).

emTV.hu // TrekCore // TrekMovie

Csatlakozz az Űrszekerek közösségi flottához, kérjük támogasd csapatunkat!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr5414181493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása