Bejelentették a Star Trek: Discovery második évadát

2017. október 23. 16:35 - FCs.

A CBS All Access-nek úgy tűnik, hogy sikerült megvalósítania nagyszabású terveit a prémium sorozatnak szánt Discovery-vel kapcsolatban. A rajongói és szakmai visszajelzések alapján az új Star Trek széria fogadtatása pozitív, így semmi akadálya a második évadnak!

dsc_s2_news_cover.jpg

"Még csak hat epizód került adásba, de az előfizetők egyre növekvő száma, a kritikusok elismerése, és a hatalmas globális érdeklődés jól tükrözi a sorozat franchise-ban betöltött prémium megvalósítását"

– mondta Marc DeBevoise, a CBS Interactive vezérigazgatója, utalva a Discovery által képviselt új irányra.

"A sorozat figyelemre méltó kreatív csapata, és a színészek bizonyították képességüket a Star Trek örökségének továbbvitelére. Nagyon büszkék vagyunk mindarra, amit elértünk, és örömünkre szolgál, hogy újabb évadot készíthetünk a rajongóknak."

Mint ismeretes, november 13-án szünetre megy a sorozat, az első szezon befejező hat epizódjával pedig jövő januárban tér vissza.

Star Trek: Discovery
hétfő 9:00
Netflix

emTV.hu // StarTrek.com

További hírek és érdekességek a Star Trek világából a Facebookon! Még több Star Trek: Discovery-ért érdemes ellátogatni a sorozattal magyar nyelven foglalkozó oldalunkra – a jó társaságért pedig nézzetek be a rajongói csoportba vagy az epizód-kibeszélőbe!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr2613062656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása