Új Discovery előzetes – Sarek Burnhamet bátorítja

2017. szeptember 10. 20:05 - FCs.

Az első tiszteknek is jól jön néha egy kis apai biztatás, Sarek (James Frain) nem is szűkölködik Burnham parancsnok (Sonequa Martin-Green) érdemeinek kiemelésében. A CBS félperces videójában felfedezhetünk pár új képkockát a közelgő veszélyről, mi pedig magyar felirattal mutatjuk Sarek lényegre törő intelmeit.

Egy hatalmas klingon flotta, Sarek bölcs iránymutatása, egy kezét feltevő (talán megadást jelző) Lorca kapitány. Aki eddig azt hitte, hogy a Depeche Mode és a Star Trek elképzelhetetlen együtt, az nagyot tévedett.

További előzetesek, valamint jelenetek és interjúk a szereplőkkel szintén magyarul feliratozva az emTV.hu Indavideó csatornáján!

A Star Trek: Discovery világpremiere szeptember 24-én lesz a CBS csatornán, ezt követően pedig hetente új résszel jelentkezik majd a CBS All Access nevű streaming szolgáltatásban. A sorozatot az Egyesült Államokon kívül a Netflix forgalmazza, így szeptember 25-től, hétfőtől hazánkban is elérhető lesz, és szintén heti egy rész kerül majd fel.

A sorozattal kapcsolatos további posztjainkért kattintsatok ide!

emTV.hu // TrekMovie

További cikkek a Star Trek világából az Űrszekerek Facebook oldalán! Még több Star Trek: Discovery-ért érdemes ellátogatni a sorozattal magyar nyelven foglalkozó oldalunkra – a jó társaságért pedig nézzetek be a rajongói csoportba!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr1312819972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása