Star Trek: Discovery – az első tíz rész leforgatva

2017. július 27. 16:35 - Dave // urszekerek.hu

Miközben a Star Trek rajongók világszerte az elmúlt hétvégén zajlott San Diego-i Comic Con bejelentéseivel és az új két és fél perces előzetessel vannak elfoglalva, a hét közepén sem maradunk új hírek nélkül a Discovery fedélzetéről! A sorozat nemzetközi, így a magyarországi terjesztését is végző Netflix három, eddig még nem látott, jó minőségű képet tett közzé. Úgy tűnik, még mindig az első két részből, tehát a pilot epizódokból valók.

georgiou-burnham-desert.jpg

Georgiou kapitány (Michelle Yeoh) és Burnham parancsnok (Sonequa Martin-Green) átvágnak a sivatagon

burnham-transporter.jpg

Michael Burnham parancsnok a Shenzhou transzporter-termében éppen a klingon hajóra való átsugárzásra készül.

captain-georgiou-command.jpg

Philippa Georgiou kapitány a USS Shenzhou hídján

Szintén friss hír, hogy befejezték a sorozat tizedik részének forgatási munkálatait is, így hamarosan talán további epizódokból is kapunk majd képeket.

Hamarosan újabb részletekkel jelentkezünk a Comic Conról, szereplőkkel és producerekkel készült interjúkat, illetve a stáb sajtótájékoztatójának összefoglalóját olvashatjátok majd!

Ha nem akartok lemaradni a Star Trek: Discovery-vel kapcsolatos legfrissebb hírekről, érdemes lájkolnotok a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook oldalunkat!

emTV.hu // TrekCore

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr8512694713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása