Ilyenek lesznek a Star Trek: Discovery egyenruhái

2017. június 24. 15:25 - Dave // urszekerek.hu

Infografika!

Az már most biztos, hogy nem lesz könnyű a leendő cosplayerek dolga. Már a múlt hónapban nyilvánosságra hozott előzetes is jelentős újdonságokkal jelentkezett az új sorozatban hordott egyenruhák kapcsán, egy pár napja publikált kapitányi fotó azonban újabb részleteket tárt fel. Ez alapján gyakorlatilag az eddigi legösszetettebb egyenruha-típusokkal találkozunk, melyek többféle módon jelölik az illető tiszt rangját, és szolgálati beosztását is. Gretchen Berg és Aaron Harberts producerek azt is elárulták: nagy gonddal tervezték és készítették az uniformisokat, a kosztümtervező Svájcba utazott a Csillagflotta uniformisok anyagaiért. Az egyenruhák némely kiegészítője pedig 3D nyomtatással készült. Lássuk az infografikát!

trekmovie_dsc_uniform_breakdown_21_6_17-hun.jpg

Kattintásra, tappantásra nagyobb lesz!

(Aki esetleg nem tudná, a paszomány egy vállcsíkdísz, főleg katonai uniformisokon.) Érdekesség, hogy az eddig megjelent képek alapján a Lorca kapitányról (Jason Isaacs) a USS Discovery-n készült fotón kissé eltér az egyenruha a szintén kapitány Georgiouétól (Michelle Yeoh).

Az eredeti cikkben további elemzéseket olvashattok az egyenruhákról!

Ha nem akartok lemaradni a Star Trek: Discovery-vel kapcsolatos legfrissebb hírekről, érdemes lájkolnotok a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook oldalunkat!

emTV.hu // TrekMovie

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr8712617805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása