Újra jön egy klasszikus és visszatér egy nagy kedvenc

2018. április 05. 17:00 - Ádám // emTV.hu

Sokaknak elképzelhetetlen, hogy manapság, csupán negyvenöt esztendővel a Kapcsolatfelvétel napja előtt is vannak még köztünk olyanok, akiknek szűk lehetőségek állnak rendelkezésére ahhoz, hogy kedvenc film- és tévésorozatát nézhessék. Elsősorban számukra indítottuk a Star Trek a tévében nevű rovatunkat, hogy a tévétársaságok nyakára járva, hónapról-hónapra igyekezzünk összegyűjteni az adott időszakban sugárzott, lazább értelemben vett Star Trek tartalmak sorát a magyar nyelvű tévécsatornák műsorán. Április hónapban viszont az emTV.hu információ szerint Gene Roddenberry világából sajnos egyetlen képkockányi sem kerül képernyőre. Lesz viszont Galaxy Quest és hamarosan visszaköltözik a tévébe a magyarok egyik legkedveltebb Star Trek sorozata!

A Viasat6 képernyőjére májusban tér vissza a Magyarországon legtöbb ideig műsoron lévő Star Trek széria – tudta meg az emTV.hu a csatornától! Az itthon talán a legnépszerűbb sorozatnak számító Voyager ismétlése május 4-től lesz látható Viasat6 műsorán. Az ötödik évad epizódjait hétköznaponként 10:05-től nézhetjük újra. Ez egyben azt is jelenti, hogy olyan részek lesznek ismét képernyőn, mint a Kaotika arája, az Irány a feledés, A pók hálójában című dupla-epizód, vagy a részben a huszonkilencedik századi Relativity időhajón játszódó Relativitás.

Aki viszont nem bírja ki addig és tévéképernyő előtt tölti a péntek reggelt, az feltétlenül kapcsoljon a Mozi+-ra, mer 7:25-kor kezdődik a Galaxy Quest. A klasszikus kultfilmnek számító Star Trek paródiáról tavaly ősszel cikkeztünk legutóbb annak apropóján, hogy felmerült, tévésorozat készülhet belőle.

emTV.hu // TV2 // SPT

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr6913810894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása