Dakota Fanning Spockról ír legújabb filmjében

2018. január 12. 16:25 - Dave // urszekerek.hu

Január 26-án érkezik iTunes-ra és az amerikai mozikba a Please Stand By című mozifilm, melyben Dakota Fanning egy autista Star Trek rajongót alakít, aki elszökik gondviselőjétől, hogy ötszáz oldalas Star Trek regényével részt vehessen egy forgatókönyvírói versenyen. Az előzetesben még magába a forgatókönyvbe is betekinthetünk, a lány regényének főhőse Spock, aki például a Deep Space Nine-ra is ellátogat.

Felbukkan még egy klingonul tudó rendőr is, valamint az is kiderül: a Fanning által alakított hardcore trekker Wendy még Dr. McCoy lányának nevét is kívülről tudja. Wendy nővérének, Audrey-nak a szerepében pedig a Sötétségben című második Kelvin filmben Carol Marcus-t alakító Alice Eve-et láthatjuk.

A film Facebook oldalát erre találod. Magyarországi vagy magyar nyelvű bemutatóról egyelőre sajnos nincs hír.

emTV.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr9913569435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása