Star Trek a tévében – január

2017. december 27. 09:00 - Ádám // emTV.hu

Az év eleje nem kedvez túlságosan azoknak a rajongóknak, akik szívesen néznek Star Treket a tévében. Rég nem látott szűk hónap következik, amiért talán kárpótolhat minket a The Orville magyarországi bemutatója a Prime-on, a Voyager újabb ismétlése a Viasat6-on, a Discovery folyatása a Netflixen, vagy egy Trek-maraton a Cinemaxon – mely csatornán egyébként alaposan kimaxolják a Mindenen túl (Beyond) című, az eddigi legutolsó, harmadik Kelvin filmet.

starterkateveben_18jan.jpg

január 7. vasárnap
12:35
14:25
16:15
18:05
20:00

január 8. hétfő
10:50

január 9. kedd
20:00

január 10. szerda
9:40

január 12. péntek
22:05

január 13. szombat
12:55


Khan haragja
A nem ismert tartomány
Kapcsolatfelvétel
Nemezis
Mindenen túl


Mindenen túl


Mindenen túl


Mindenen túl


Mindenen túl


Mindenen túl


Cinemax
Cinemax
Cinemax
Cinemax
Cinemax


Cinemax


Cinemax


Cinemax


Cinemax


Cinemax

Ha nem látod a teljes táblázatot, kattints ide!

Január 3-án a TV2 Csoport a Prime csatornán este tíz órakor mutatja be a hiánypótló és remekül sikerült, az amerikai FOX műsorán szeptemberben indult Star Trek ihletésű The Orville című sorozatot. A kezdetben könnyedebb, majd több komoly társadalmi és egyéb problémát is boncolgató sci-fi komédiáról legutóbb a magyar hangok kapcsán írtunk.

Szintén januárban, 8-án, hétfőn reggel kilenckor folytatódik az első évad második fejezetével, azaz az utolsó hat epizóddal a Star Trek: Discovery  a Netflixen – az After Trek című kísérőműsor is ekkor tér majd vissza felvételről.

Az SPT tájékoztatása szerint január 15-én pedig újraindul a Voyager jelenleg is műsoron lévő ötödik évadának ismétlése hétköznap 11:10-es kezdettel a Viasat6-on.

Továbbá január 1-től a harmadik évaddal folytatódik a Csillagkapu: Atlantisz az RTL Spike-on minden hétköznap délután négytől, dupla résszel.

A televíziós csatornák a műsorváltozás jogát fenntartják!

emTV.hu // SPT // TV2

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr8813515475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása