Connor Trinneer is szerepel a Stargate: Origins-ben

2017. október 12. 11:25 - Ádám // emTV.hu

Az MGM idén nyáron a San Diego-i Comic Conon jelentette be, hogy hat évvel az utolsó Stargate sorozat, az Universe kaszáját követően egy digitális széria formájában előzményt kap a Csillagkapu franchise. Friss hír viszont, hogy a Star Trek: Enterprise főgépésze, aki korábban a Stargate: Atlantis-ban az emberek által Michaelnek elnevezett lidércet is alakította, szintén szerepelni fog az új szériában. A tovább mögött eláruljuk, hogy milyen szerepben láthatjuk viszont a Stargate: Origins-ben.

sgorigins_trinneer_cover.png

Trinneer Paul Langford régész-professzort játssza majd, aki 1929-ben fedezte fel a Csillagkaput Egyiptomban. A sorozat az ő lányára, Catherine-re fog összpontosítani, akit az ausztrál színésznő, Ellie Gall játszik majd. A stúdió szerint a Stargate: Origins követni fogja a fiatal nőt, amikor "váratlan kalandra indul, hogy feloldja a Csillagkapun túlmutató rejtélyt, hogy megmentsék a Földet az elképzelhetetlen sötétségből".

A tíz perces epizódokból álló széria első évada tíz részből áll, bemutatója az MGM új digitális Stargate Command nevű platformján lesz látható.

emTV.hu // TrekMovie

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr8712956411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása