Megtudtuk a második Discovery-epizód címét

2017. szeptember 19. 07:30 - Dave // urszekerek.hu

A harmadik és negyedik epizód címe is napvilágot látott

"Battle at the Binary Stars" (Csata a kettőscsillagnál) – ez lesz a Star Trek: Discovery második részének címe, egyértelműen megerősítve az eddigi előzetesek üzenetét, és a sorozat alaptémáját: a háborút. A klingon háború markánsan meghatározza majd a sorozat egész világát – ezt már a legelső hivatalos előzetesből megtudtuk, és a színészekkel, producerekkel készült interjúkban is sok utalás elhangzott rá. Mindeközben a harmadik és negyedik epizód címe is napvilágot látott.

dsc_1x02.jpg

A címbeli bináris rendszert már több trailerben is láthattuk, itt bukkan a USS Shenzhou a titokzatos szarkofághajóra, itt néz farkasszemet az űrruhát viselő Michael Burnham a rituális klingon harcossal, a Fáklyavivővel, ebben a térségben zajlik az az űrcsata, melyben a föderációs és a klingon armada összecsap, és amelyből a különféle előzetesekben már több részletet is láthattunk. Az ütközet egészét pedig alig egy héten belül láthatjuk, a producerek által második pilot résznek nevezett epizódban. Az első két epizód közvetlen egymás utáni vetítése szintén a sorozat nagyívű, erősen szerializált történetmesélését hangsúlyozza - vasárnap, illetve hétfőn este, egy nagyjából 100 perces, az előzetesek alapján szinte mozifilm minőségű premiert láthatunk majd.

Ezt második pilot epizódot azonban valószínűleg jóval kevesebben fogják majd látni, mint az első részt - legalábbis a bemutatóval egyidejűleg. A kétórás premierből a CBS ugyanis csak a legelső részt fogja sugározni a minden amerikai lakos számára elérhető országos televíziós hálózatán, 24-én, vasárnap este 20:30-tól (USA keleti parti idővel számolva, tehát magyar idő szerint hétfő hajnalban 2:30-kor lesz a premier). Az első évad második része, melyet 21:30-tól vetítenek, már csak a CBS All Access streaming szolgáltatás előfizetői számára lesz látható az Egyesült Államokban, illetve Kanadában a Space Channel nézői is élőben követhetik mindkét epizódot.

A második rész címét egyébként pont a Space heti programismertetőjéből lehetett megtudni, a harmadik és negyedik epizód címét pedig egy rövid animációban tette közzé a CBS.

Az Egyesült Államokon, illetve Kanadán kívüli terjesztést világszerte a Netflix végzi, mely saját, exkluzív sorozataként listázza és reklámozza a Discovery-t – a világpremierre szeptember 25-én, hétfőn kerül sor, ekkortól láthatják a streaming szolgáltató magyar előfizetői is a kétórás évadnyitót.

További előzetesek, valamint interjúk a szereplőkkel szintén magyarul feliratozva az emTV.hu Indavideó csatornáján!

A sorozattal kapcsolatos további posztjainkért kattintsatok ide!

emTV.hu // TrekCore

További cikkek a Star Trek világából az Űrszekerek Facebook oldalán! Még több Star Trek: Discovery-ért érdemes ellátogatni a sorozattal magyar nyelven foglalkozó oldalunkra – a jó társaságért pedig nézzetek be a rajongói csoportba!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr4712876870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása