Újabb részletek Michael Burnham háttértörténetéről

2017. augusztus 13. 12:20 - FCs.

A TrekMovie már most betekintést nyert az októberi SFX magazin címlapsztorijába, ami a Star Trek: Discovery-ről szól. A magazinban Sonequa Martin-Greennel, James Frainnel, Anthony Rappel, valamint Doug Jones-al készítettek interjút. A teljes cikkből most Michael Burnham karakterével kapcsolatban osztottak meg apróbb részleteket.

sonequa_burnham_ew.jpg

Sonequa Martin-Green az általa alakított Burnhamről árult el bővebb információkat:

"Egy xeno-antropológus vagyok, ezen kívül van még egy szakterületem a Vulkáni Tudományos Akadémián. Az egyetlen olyan ember vagyok, aki a Vulkáni Tanulmányi Központba, valamint a Vulkáni Tudományos Akadémiára járt, ráadásul kitűnő eredményekkel. Abból eredendően, hogy xeno-antropológus vagyok, a kapcsolatfelvételekben is van jártasságom."

A xeno-antropológus egyénként az idegen fajok tanulmányozásával foglalkozik. A Sareket megformáló James Frain szerint Burnhamnek jó oka van rá, hogy ne kedvelje a klingonokat:

"…Sareket fiatalabb korában ismerhetjük meg, amikor felelősséget vállal Michael felnevelésében – a szüleit egy Vulkáni Akadémián történő klingon támadás során megölik. Ezután befogadjuk őt, és vulkániként neveljük a családomban."

Ha nem akartok lemaradni a Star Trek: Discovery legfrissebb híreiről, érdemes lájkolnotok a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook oldalunkat – a jó társaságért pedig nézzetek be a rajongói csoportunkba!

emTV.hu // TrekCore

std_fans_poszthird.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr5212743092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása