A Discovery-legénység kedvenc Star Trek pillanatai

2017. augusztus 04. 20:05 - Dave // urszekerek.hu

Szinte minden új Star Trek sorozat indulásakor felmerül a leendő nézőkben a kérdés, vajon mennyire felelnek majd meg az új színészek a franchise immár fél évszázados örökségének. Az új sorozat színészeiről, akiket az Entertainment Weekly ezúttal kedvenc epizódjaikról kérdezett, kiderült, tisztelik és imádják a klasszikus Star Treket, az eredeti sorozat, vagy Az új nemzedék részeit, és az új mozifilmekben is találnak felemelő motívumokat.

kirk_chekov_onscreen_std_ew.jpg

Az EW kérdéseire Shazad Latif (Tyler), Sonequa Martin-Green (Michael Burnham), Jason Isaacs (Lorca), Michelle Yeoh (Georgiou), Anthony Rapp (Stamets), és Mary Wiseman (Tilly) idézte fel kedvenc részeit.

A színészek korábban hasonló videóban mondták el véleményüket a Star Trek sokszínűségéről, valamint beszéltek az új sorozatról.

Ha nem akartok lemaradni a Star Trek: Discovery legfrissebb híreiről, érdemes lájkolnotok a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook oldalunkat – a jó társaságért pedig nézzetek be a rajongói csoportunkba!

emTV.hu // EW // videó-fordítás: Idaho

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr312720866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása