Star Trek: Discovery – interjú a szereplőkkel a fedélzeten

2017. július 29. 09:05 - Ádám // emTV.hu

Az Entertainment Weekly csütörtökön közzétette a következő számának három, vadonatúj, speciális kiadású Star Trek: Discovery- címlapját, ami sok információt ígér a sorozat színfalak mögötti világáról. Nem csak egyenruhában mutatja be a sorozat főszereplőit a USS Discovery díszletében, de egy videón is beszélnek a sorozatról, melyet magyar felirattal mutatunk!

dsc_ew_specedit.jpg

A szám a színfalak mögé kalauzol el minket a CBS All Access és a Netflix Star Trek: Discovery sorozatában, ahol tizenkét év után az úttörő franchise bátran tér vissza a televízió képernyőire. Az Entertainment Weekly természetesen exkluzív lehetőséget kapott arra, hogy meglátogassa a Discovery forgatásának helyszínét és beszélhessen a sorozat színészeivel – vezető szerepben a The Walking Deadből ismert Sonequa Martin-Greennel. A három új címlap mellett az EW közzétett egy videót is, melyben a legtöbbjük szerepel, méghozzá a USS Discovery díszletei között.

Alig várjuk, hogy többet láthassunk a fedélzetről és a szereplőkről készült fényképekből! Természetesen amint megjelennek, mutatjuk is az Űrszekereken!

A Michael Burnham (Sonequa Martin-Green) címlap csak a Barnes & Noble üzletekben lesznek elérhetőek.

Ha nem akartok lemaradni a Star Trek: Discovery-vel kapcsolatos legfrissebb hírekről, érdemes lájkolnotok a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook oldalunkat!

emTV.hu // TrekCore // fordítás: Idaho

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr6112697851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása