Star Trek: Discovery – L’Rell, Las Vegas és a hajóosztály

2017. augusztus 02. 10:10 - FCs.

A szeptemberi premier közeledtével egyre több információval leszünk gazdagabbak az új sorozattal kapcsolatban, ezúttal a Star Trek Las Vegas apropóján megjelenő merchandising enged kisebb betekintést az új sorozat jóvoltából formálódó univerzumba; kiderült még a USS Shenzhou hajóosztálya és új fotót kaptunk a L’Rell nevű klingon karakterről is.

std_lrell.jpg

A CBS jóvoltából szemügyre vehetjük a L’Rell (Mary Chieffo) nevű klingon karakter fényképét, akit Mary Chieffo testesít meg. Egyébként jelentős mennyiségű Star Trek: Discovery hírre készülhetünk, hiszen a Star Trek Las Vegas négy dedikált panelt szentel a témának. Az időpontok ottani, Csendes-óceáni idő (PST) szerint!

14:30 – A Star Trek: Discovery bemutatása
Mary Chieffo (L’Rell), Kenneth Mitchell (Kol), és Sam Vartholomeos (Connor zászlós)

15:30 – A Star Trek: Discovery írói
Kirsten Beyer és Ted Sullivan

16:30 – A Star Trek: Discovery idegen lényeinek tervezése
Glenn Hetrick és Neville Page

17:30 – Star Trek: Discovery képregények és novellák
Kirsten Beyer, Sarah Gaydos, Mike Johnson, David Mack és Ed Schlesinger

A Fansets többek között Star Trek kitűzők előállításával is foglalkozik, a holnap kezdődő Las Vegas-i rendezvényre készített új, Discovery témájú jelvényeiket ma az Instagramon tekinthették meg a rajongók. A felhozatalból Georgiou kapitány, Saru és T’Kuvma karakterei láthatók a képeken, emellett pedig a USS Shenzhou hivatalos jelvényének kinézetére is fény derült, amiből megállapítható, hogy a csillaghajó a Walker osztályba tartozik.

Feltehetően Sonequa Martin-Green korábbi szerepe miatt egyes rajongók szerint az elnevezés viccesen utalhat a The Walking Dead című sorozatra, melynek világában nem létezik a zombi szó, ezért ott a walkereknek, azaz kóborlónak nevezik őket. John Eaves azonban, aki a csillaghajók tervezéséért felelős, elárulta, hogy valójában a hajóosztály Jospeh A. Walker X15-ös pilóta után kapta a nevét.

Ha nem akartok lemaradni a Star Trek: Discovery legfrissebb híreiről, érdemes lájkolnotok a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook oldalunkat – a jó társaságért pedig nézzetek be a rajongói csoportunkba!

emTV.hu // TrekMovie // TrekCore

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr2012710056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása