Star Trek: Discovery panel a San Diego-i Comic-Conon

2017. július 01. 09:00 - Dave // urszekerek.hu

A CBS csütörtöki bejelentése nyomán immár biztos, lesz Star Trek: Discovery panel a júliusban megrendezendő San Diego-i Comic-Conon. Bár konkrét lista még nincs, a résztvevők között főszereplők és stábtagok is lesznek. A San Diego-i Comic-Con paneljein nem ritka a tíz-tizenkét stábtag illetve színész részvétele sem, és ahogy erre Anthony Rapp (Stamets, Dis) korábban utalt, számíthatunk is a komoly prezentációra!

A San Diego Comic-Con július 20. és 23. között kerül megrendezésre, a Star Trek: Discovery panelre július 22-én, szombaton, helyi idő szerint délután fél háromkor (nálunk éjfél előtt harminc perccel) kerül majd sor, és várhatóan negyvenöt perces. Ez lesz az új sorozat stábtagjainak első hivatalos, nyilvános megjelenése.

A tavalyi Comic-Cont is jelentős Star Trek jelenlét tette emlékezetessé, és az akkor még showrunnerként jelenlévő Bryan Fuller pont az ötvenedik évfordulós panelen prezentálta az új sorozat később nagy vitákat és komoly rajongói kritikát kiváltó első teaserét ("Witness the test flight of Star Trek Discovery"). A teaser, a hajónév és regisztrációs szám mellé Fuller megerősítette, hogy a sorozat az eredeti, prime Star Trek univerzumban játszódik (tehát nem abban, amiben az úgynevezett Kelvin filmek), ám azt már nem volt hajlandó elárulni, melyik idősíkban.

Tekintettel a közeledő szeptember 24/25-i premierre, és az előző hónapok növekvő hírmennyiségére, idén már sokkal többet várhatunk, akár egy újabb trailer formájában. Új főszereplő bejelentése már nemigen várható, forgatási képek, videók, netán egy többperces részlet a bevezető epizódokból azonban elképzelhető.

Biztató az is, hogy a panel a rendezvény helyszínének legnagyobb befogadóképességű termében ("Ballroom 20") kapott helyet.

Ha nem akartok lemaradni a Star Trek: Discovery-vel kapcsolatos legfrissebb hírekről, érdemes lájkolnotok a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook oldalunkat!

emTV.hu // TrekCore

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr8012632481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása