Így kezdődne a Deep Space Nine nyolcadik évada

2019. május 01. 14:15 - FCs.

A sorozat egykori írói eljátszottak a gondolattal, hogy hogyan is folytatnák a húsz éve lezárt történetet, az ötleteik ráadásul nem csupán múló ábrándok: az új sztori abban a rajzfilmben ölt testet, ami az Ira Steven Behr vezetésével készülő dokumentumfilmet kíséri, a készítők pedig egy friss előzetesben prezentálják a kezdő képsorokat. A videót magyar felirattal mutatjuk.

A folytatás kidolgozásában Ronald D. Moore, Robert Hewitt Wolfe, Hans Beimler, valamint René Echevarria működött közre, akiknek a nyitójelenetet illetően határozott elképzelésük volt, ebbe pedig a produkcióhoz készült vázlatok felhasználásával most betekintést is nyerhetünk.

A bizonyos nagyvásznakon május 13-án debütáló What We Left Behind című dokumentumfilm mellett természetesen a rajzfilm is bemutatkozik, a streaming verzióról valószínűleg a premier után lesznek további információink.

emTV.hu // TrekMovie

banner_uszfb.jpgdonate_usz.gif

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr214797864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása