Star Trek a tévében – március

2019. március 13. 12:05 - Ádám // emTV.hu

A március második felében sem bővelkedünk különösebben Star Trek tartalmakban. A hónap fennmaradó részében az Enterprise és a Voyager mellett a Kelvin filmek kerülnek képernyőre. Ettől függetlenül nincs ok vörös riadót fújni, áprilisban nem csak a képernyőkön, de a moziban is garantált lesz a Star Trek élmény!

Március 13-án, szerdán 15:35-kor a Moziverzumon is bemutatják a 2009-es Star Trek mozit, amit 19:00-tól a Sötétségben (Into Darkness) című második Kelvin film követ. Aki lemarad, utóbbit másnap, csütörtökön 15:15-től újranézheti ugyanott, hogy aztán 19:10-től folytathassa a trilógia Mindenen túl (Beyond) című utolsó darabjával. Ezt március 15-én, pénteken 14:10-től is megteheti.

A Star Treket (2009) március 19-én, kedden 6:55-től ismétli a Moziverzum, aztán március 20-án, szerdán 8:00-tól újra a Sötétségben (Into Darkness), március 21-én, csütörtökön 7:20-tól a Mindenen túl (Beyond) lesz műsoron.

Az RTL Spike-on hétköznaponként 15:00-tól látható "új" rész az Enterprise-ból (ismétlés másnap az epizód előtt 14:00-kor), a Sony Movie Channelön pedig vasárnaponként reggel/délelőtt két részt is láthatunk a Voyager ciklikus időanomáliába került, örökké látható ötödik évadából. Az első mindig az előző heti ismétlése, a második a soron következő epizód.

A Star Trek: Discovery második évada jelenleg is tart, a szinkron és magyar felirat nélküli epizódok péntekenként érkeznek a Netflixre. Hazai tévés bemutatóról jelenleg nem tudni, ahogy az Orville itthoni folytatásáról sem, pedig a sorozat első évadát meglepően gyorsan elhozta nekünk korábban a Prime. Seth MacFarlane sci-fi komédiája csütörtökönként van műsoron az amerikai FOX-on.

Áprilisban nem csak A Kapcsolatfelvétel Napja eseményein Űrszekerek közösségtalálkozóval és mozibulival ünnepeljük meg a vulkániak negyvennégy év múlva esedékes érkezését, hanem a zajládában is számíthatunk az alkalomhoz illő tartalomra! Bővebb infókért figyeljétek oldalunkat és a Star Trek a tévében rovatot!

emTV.hu

banner_uszfb.jpgdonate_usz.gif

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr1614686116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása