Összeházasodik az Orville két főszereplője?

2019. január 19. 18:00 - T Pen

Csütörtökön hivatalosan is bejelentette eljegyzését az Orville két főszereplője, Scott Grimes (Gordon) és Adrianne Palicki (Kelly), aki a Twitter oldalán újdonsült új vőlegényével közös, meghitt fotójuk alatt úgy fogalmazott: "Boldog vagyok, hogy veled tölthetem az életem".

A S.H.I.E.L.D. ügynökei sorozat korábbi sztárja, Adrianne Palicki játssza Kelly Graysont, az Orville első tisztjét, és egyben a Seth MacFarlane alakította Ed Mercer kapitány exfeleségét. Scott Grimes szerepe szerint Gordon Malloy hadnagy, a kapitány régi barátja, egyben a hajó kormányosa. Érdekes tény, hogy az idehaza leginkább a Vészhelyzetből ismert, de a Star Treket is megjárt Scott és Seth a valóságban is barátok, s ahogyan a hajón Gordon Mercer kapitánynak köszönheti a posztját, a sorozatban MacFarlane-nek a szerepét.

Adrienne volt már menyasszony. Vőlegénye az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború című filmek kaszkadőre, Jackson Spidell volt, ám a kapcsolat két év után zátonyra futott. Grimes kétszer vált el: első felesége Dawn Bailey kanadai operaénekesnő, a második Megan Moore színésznő volt.

Az Orville jelenleg a második szezonnál tart, amelyben a hivatalosan kiadott szinopszis szerint Ed és Kelly kapcsolata új fordulatot vesz, a legénység soha nem látott új fajokkal találkozik, és szembekerülnek régi ellenfeleikkel a krillekkel is, kapcsolatba lépnek egy új civilizációval és újra meglátogatják a Moclus bolygót.

"Az új szezon rendkívül izgalmas történéseket tartogat Kelly számára. Életem egyik legnehezebb és legszórakoztatóbb színészi élménye volt. Tényleg nagyon vicces. Remélem, az emberek legalább annyira szeretni fogják, mint a tavalyi epizódokat. És nem, ennél többet tényleg nem mondhatok."

– nyilatkozta szerepével kapcsolatban sejtelmesen Adrianne a TV Line-nak. Természetesen második szezon fogadtatása dönti majd el, lesz-e harmadik. De ne szaladjunk ennyire előre.

"Az első szezon arról szólt, hogy megpróbáljuk mi működik és mi nem. A legszívmelengetőbb az volt, hogy a rajongók javarészt mindenért lelkesedtek, amit csináltunk. Viszont ebben az évben kicsit felgyorsítottuk a játékot. Úgy érzem, mindegyik epizód olyan lett, mint egy miniatűr mozifilm. Több idő jut a hajó szereplői közötti kapcsolatok kifejtésére, s ezzel lehetőség nyílik a karakterek fejlődésére is. Nemcsak egy kalandokba keveredő hajót láthatnak a nézők, bepillanthatnak egyenesen a színfalak mögé."

Az Orville új részeit minden csütörtökön adja az amerikai Fox csatorna, és reményeink szerint hamarosan a magyar közönség is újra találkozhat velük hazai tévéképernyőn is. Ha neked is legalább annyira tetszik Seth MacFarlane sci-fi komédiasorozata, kövesd rajongói oldalunkat a Facebookon! Orville híreket ezen a linken találod!

emTV.hu // comicbook.com

donate_680x50.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr5614571710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása