Stábfotó tartja izgalomban a rajongókat – várható az újraegyesítés?

2018. szeptember 08. 16:00 - Gáspár Klára

A rövidesen készülő új, az Űrszekerek világába kalauzoló sorozat kapcsán rengeteg találgatás kapott már szárnyra. Nem csoda hát, hogy amikor Az új nemzedék (TNG) stábtagjai nem rég közös vacsorára gyűltek össze, a rajongók azonnal izgatott találgatásokba kezdtek. Vajon ez a találkozó már az új Picard- sorozat szereplőgárdájának egy részét vetíti előre?

Mielőtt belefolynék a további találgatásokba, engedjétek meg hogy röviden bemutatkozzak. Lara vagyok, tizenkét éves korom óta Star Trek rajongó. Az eredeti sorozat (TOS) adta meg az alapokat, amiket a német kereskedelmi csatornákon már tízévesen néztem, tinikoromban aztán megszállott Az új nemzedék (TNG) imádó vált belőlem. Végignéztem ugyan a Deep Space Nine (DS9) és Voyager szériákat, mozifilmeket is, ám az örök szerelemem Riker parancsnok és az Enterprise-D maradt. A blogvilág sem ismeretlen előttem, évek óta vezetem beauty témájú  saját blogomat. Remélem, ti is legalább annyira fogjátok élvezni a bejegyzéseimet, amilyen lelkesedéssel készítem ezeket nektek!

A nem rég, a TNG közös vacsoráján a főszereplők csaknem teljes létszámban képviseltetik magukat: jelen volt LeVar Burton (La Forge), Gates McFadden (Crusher), Patrick Stewart (Picard), Marina Sirtis (Troi), Brent Spiner (Data) és Michael Dorn (Worf) is. Képaláírásként az alábbiakat olvashatjuk: Itt az egész csapat. Mármint a nagy része. A képről ugyanis hiányzik Jonathan Frakes (Riker), aki feltehetően nem tudott időben lesugározni.

Már ez az egyetlen kép is elég volt ahhoz, hogy teljes lázba hozza a rajongókat. Vajon ez a valós életben történt találkozó átcsordogálhat a tévéképernyőre is? Valószínűleg nem vagyok egyedül, ha abban reménykedem, láthatjuk még ezt a csapatot együtt, a Star Trek univerzumban.

Hiszen hamarosan elkezdik forgatni a Star Trek szériák következő fejezetét, ami Jean-Luc Picard kapitány történeteit meséli majd el, az Enterprise 1701-D után. Ez  nem Az új nemzedék (TNG) újraélesztése lesz, de szerintem semmiképp nem maradhatnak ki a korábbi sorozatok szereplői sem, még ha csak cameókról is van szó. Egyrészt hosszú évekig szolgáltak együtt, a rengeteg kaland és az időközben szövődött barátságok is megkövetelik, hogy a karakterek kapcsolatban maradjanak egymással. Másrészt pedig, nem ez lenne az első eset, hogy egy új sorozatban a korábbi szériák főszereplői mellékszálként megjelennek.

Személy szerint örülnék, ha ismét a Csillagflottán belül láthatnám Guinant. Whoopi Goldberg még aktívan színészkedik, és a karaktere még mindig meglehetősen érdekes és titokzatos a folytatáshoz. Jó ötlet lenne az is, ha Picard kapitány visszatérne egy-egy korábban meglátogatott bolygóra, ahol valamilyen konfliktus alakult ki a lakosok és a legénység között. (Akár Wesley Crusher kalandja a Rubicun III bolygón, ahol korábban halálra ítélték a növények megsértése miatt.)

A Picard életéről szóló sorozatot egyébként ugyanaz az Alex Kurtzman vette a szárnyai alá, aki a Discovery vezető producere is.

Ti mit gondoltok, fogunk újraegyesülést látni a képernyőn? Kommenteljetek itt vagy az Űrszekerek Facebook-oldalán!

emTV.hu // Deadline

Csatlakozz az Űrszekerek közösségi flottához, kérjük támogasd csapatunkat!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr814228933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása