Csillagkapus találkozót tartunk holnap a Vault 51-ben!

2018. augusztus 24. 16:00 - emTV.hu

Lépj át velünk szombaton az eseményhorizonton, és találkozz a Stargate sorozatok magyar hangjaival! Tudj meg mindent a csillagkapuk fizikájáról, ismerkedj meg a társasjátékokkal, és fotózkodj cosplayben! Végül a kvízben összemérheted tudásod a többiekkel, mely során értékes, a franchise-hoz kapcsolódó ajándékokat nyerhetsz!

sg.jpg

15:15-től a Parallaxis LIVE-ban Dr. Vincze Miklós fizikussal, az MTA-ELTE Elméleti Fizikai Kutatócsoportjának tudományos főmunkatársával beszélgetünk a csillagkapuk fizikájáról. A panel során az Einstein–Rosen‑hídról, a fekete lyukakról tudhatunk meg többet, és tudományos szempontból vizsgáljuk az Csillagkapu szériákban látott vizuális megjelenést is.

A tudományos és fantasztikus podcastünk paneljét 16:45-től a Médiazabálók LIVE követi, melyben a Csillagkapu sorozatok magyar hangjait, Holl Nándort (Daniel Jackson), Kapácsy Miklóst (Dr. Carson Beckett) és Turi Bálintot (Ronon Dex) látjuk vendégül.

18:15-től Csillagkapus stratégiai és tudásalapú társasjátékokat mutat be a Stargate Command Hungarian Site, mely közül kettő a saját fejlesztésük!

Az esemény zárásaként pedig 19:45-től a kocsmakvízben mérheted össze tudásod a jelenlévőkkel, a fődíj pedig egy kétszemélyes utazás a németországi Bottropba, a Movie Park Germany-be, melyről itt olvashatsz bővebben!

A részletes programot a Facebook eseményben találod!

A 38 PERC PARTY ideje alatt a Stargate Command Hungarian Site jóvoltából a sorozatokhoz kapcsolódó kiállítási tárgyakat is meg lehet tekinteni, s akár cosplayben fotózkodni velük! Az esemény a VIP teremben kerül megrendezésre. A helyszín befogadóképessége korlátozott, a belépés érkezési sorrendben történik.

38 PERC PARTY
augusztus 25. szombat 15:00 – 21:00
Vault 51 Gamer Bar Oktogon (1066 Budapest, Ó utca 51.)
A BELÉPÉS INGYENES

A rendezvény az Űrszekerek csapatának szervezésében, a Stargate Command Hungarian Site együttműködésével, az emTV.hu, a Vault 51 Gamer Bar Oktogon, a Direct Dub Studios és a DanceFM támogatásával valósul meg.

emTV.hu

Csatlakozz az Űrszekerek közösségi flottához, kérjük támogasd csapatunkat!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr1714200165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása